Имам големи проблеми, жена ми ме гледа подозрително къде са

...
Имам големи проблеми, жена ми ме гледа подозрително къде са
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Защо много богати хора отиват в черния сектор?

Имам огромни проблеми, жена ми ме гледа съмнително къде са тези 40 млн. $. Имам теория-далечната 2004 година при мен пристигна Младен Мутафчийски и ми сподели, че ще се влиза в Европейски Съюз и ще би трябвало по-мощни структури, които да предпазят българските ползи. Това сподели Красимир Стойчев, един хт хората, които попадат в публикувания през вчерашния ден лист от прокуратурата. Това сподели Красимир Стойчев по БТВ.
Той искаше да се направи холдингова конструкция. Казах, че това е налудничева концепция и нямам предпочитание да вземам участие в нещо сходно. Дали този лист е обвързван с този диалог, нямам общо. Мутафчийски искаше да сплоти мощните индустриалци и да сътвори хилдингова конструкция. Той твърдеше, че е разискал тази концепция и с други. Казах му да не ме занимава с нелепости.

Бога ми, не разбирам този лист. Има плюсове и с минуси. Аз съм без плюс. Вероятно Атанас Бобоков може да изясни. Виждал съм се веднъж с Пламен. Те имат доста прекрасен печеливш бизнес. Защо доста богати хора отиват в черния бранш? Защо на Божков му трябваше 100 млн. с цел да наруши данъчните правила? Баща им на Бобокови е изтъкнат функционер на Българска комунистическа партия.

Реално видяно за какво Божков му трябваше да мисли, че ще мине по тънката лайсна. Защо не написа едно писмо на данъчните по какъв закон да се полза. Той трябваше да ги пита. Бобокови за какво им е трябвало да се забъркват в тази работа? Защо печеливши и богати хора се набъркват в това? Питайте прокуратурата с каква цел го пуска този лист. Забавно е. Това е незнам кой лист през последните 30 години. Това е безинтересно. Тъжно е за какво Мария Габриел не е тук зам.-министър ръководител. Тук има лелки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР