Имам една добра и една лоша новина - така започва

...
Имам една добра и една лоша новина - така започва
Коментари Харесай

Спортният водещ, който по неволя стана синоптик: Най-смешната прогноза за времето в сутрешния блок

" Имам една добра и една неприятна вест " - по този начин стартира следващото включване на Марк Удли в ефира на утринния блок на телевизия в Айова, посред.

Удли е състезателен публицист с 20-годишен стаж, само че тази заран са го натоварили с много необикновена задача - да показва прогнозата за времето и пътната конюнктура в съвсем четиричасово предаване, при негативни температури.

" Добрата вест е, че още чувствам лицето си ", споделя той на фона на замръзналите празни улици в Уотърлу, откъдето излъчва неговия канал KWWL. " Лошата вест е, че някак ми се искаше да не можех... "

Това е единствено част от превъзходна серия от смешки и автоирония, с които Удли запълва прогнозата за времето, до момента в който стои на улицата, опакован в зимно яке.

" Ето какво се случва, когато накараш спортният водещ да отразява снежна стихия за утринния блок ", написа той в туит, в който е събрал " бисерите " си от ранния ефир.

This is what you get when you ask the sports guy to come in to cover a blizzard in the morning show.
— Mark Woodley (@MarkWoodleyTV)
Клипът му е гледан към този момент близо 30 милиона пъти, като има над 46 хиляди ретуита и над 215 хиляди лайкове.

" Обикновено отбелязвам спорта. Но всички спортни събития в идващите два дни са анулирани, тъй че... няма по-добър миг да накараш спортния публицист да пристигна на работа 5 часа по-рано от нормалното му време за пробуждане, да излезе на улицата, с цел да стои напразно, снега и студа, и да каже на всички останали хора да не вършат като него ", разяснява Удли в ефира на малкия екран, до момента в който зад него няма жива душа.

" Хора, не знам по какъв начин ставате толкоз рано всеки ден. Дори не съм подозирал, че съществува 3:30 ч. през нощта... до през днешния ден ", майтапи се още той с сътрудниците си от блока.

При следващото включване от студиото, водещият го пита " Марк, по какъв начин се чувстваш? ", а откровеният отговор на Удли е: " Ами... по същия метод, по който се усещах и преди 8 минути, когато ми зададе същия въпрос ".

" Всичко е безусловно фантастично, Райън. Аз съм привикнал с вечерните излъчвания, които нормално свършват за 30 минути и се чака да ги повеждам в студио. А това е в действителност дълго предаване. Останете с нас и през идващите 2 часа, с цел да гледате по какъв начин постепнно ставам все по-сърдит ", анонсира Марк Удли.

Той не крие и завистта си към собствен сътрудник, който има привилегията да " следи " бурята, до момента в който обикаля в ефирен бус по нощните улиците на града.

" Струва ми се, че на Клинт му се получи по-добре. Онова нещо е отоплено. А сега улиците не са отоплени ", отбелязва Удли с престорено обезсърчение.

Към края на спонтанната утринна промяна спортният водещ се моли на продуцентите да го върнат назад на нормалнатата му работа.

" Райън, уверен съм, че сте удължили предаването с още един час единствено тъй като на някой му харесва да ме тормози. Защото за разлика от времето преди 2 часа и половина, в този момент става все по-студено и по-студено ", оплаква се още той.

Удли споделя, че е бил сюрпризиран от голямата известност на клипа му в Twitter.

" Знам, че доста хора работят съществено - карат снегорини, вършат по този начин, че останалите да могат да стигнат до работа. Знам, че това е сериозна стихия. Останалата част от включванията ми отразяваха всички тези неща ", споделя той пред NPR, откакто се трансформира в сензация.

Директорът на KWWL показва, че Марк Удли въпреки всичко не е прекарал целия ефир на студа, а се е прибирал в постройката на малкия екран след всяко от директните включвания.

Продуцентът на новините в началото е считал да помоли Удли да показва прогнозата по обичайния метод, само че хуморът на спортния публицист се е трансформирал в " неповторим детайл " от утринния блок.

Засега KWWL не възнамеряват да активизират Удли наново - което той приема с голямо облекчение.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР