Имам чувството, има такова обществено мнение и у властите се

...
Имам чувството, има такова обществено мнение и у властите се
Коментари Харесай

Нашите власти обичат руския шпионаж

" Имам възприятието, има такова публично мнение и у управляващите се вижда - нашите управляващи обичат съветския шпионаж . Обичат България да бъде шпионирана от Москва. Има една такава обич ". Това сподели пред Народоосвободителна въстаническа армия тв ръководителят на Атлантическия клуб в България Соломон Паси. 
" Това, че Путин е изгонил един - двама български дипломати не е толкоз ужасно. Путин е признателен на България за това, че България пуска съветските самолети със съветско оръжие да отиват в Сърбия, където на 30 км в територията в град Ниш е най-голямата шпионска централа на Русия. ", разяснява още той.
" Това, за което малко на брой упрекват Тодор Живков, а би трябвало, е политиката на снишаването . Той за доста неща би трябвало да бъде упрекван. Но политиката на снишаването влезе в българското ДНК. Българското ДНК носи тази политика. И това виждаме и през днешния ден с съветските самолети и в случай че щете и с тоя Турски поток, който е огромен удар по България. " Турски поток " е един доста сериозен проблем за България, тъй като вместо да диверсифицираме енергийната си политика - източници, снабдители и прочие, ние даваме още на Русия. ", добави Паси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР