Имам честта да представя една идея, която е дълбоко вкоренена

...
Имам честта да представя една идея, която е дълбоко вкоренена
Коментари Харесай

БСП внесе референдума срещу джендър идеологията в НС

Имам достойнството да показва една концепция, която е надълбоко вкоренена в българското схващане, че децата са най-свещеното нещо. Считам, че не би трябвало да подсещаме думите от химна на " Българската култура ". С този референдум ние поддържаме главните полезности на този химн - образованието и просветата като съществени полезности. Все още българската правна система не обезпечава сигурност на българските деца в просветителната система. Това съобщи пред публицисти юристът на Инициативния комитет за референдума против джендър идеологията Владимир Шейтанов. 

По думите му посредством този референдум може да се разшири правната база, да се занимават и да израстват като персони.

" Българското законодателство би трябвало да бъде усъвършенствано и този референдум ще помогне за това ", добави юристът. 

Относно законодателната стратегия сред двете най-големи групи в Народно събрание законопроекта на ПП-ДБ за домашното принуждение, Нинова съобщи:

" За нас борбата за децата е идея, тя е надпартийна и национална и ще я подкрепим с всички сили. Още предишния път чухте нашите причини в частта за децата. Ние внесохме наше предложение като сме взели за основа домашното принуждение и сме махнали частта, която касае децата. Подкрепяме всички старания за битката с домашното принуждение, само че сме срещу похищението на децата ", сподели още Нинова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР