Имам честта, благодаря, да съм избран за председател на това

...
Имам честта, благодаря, да съм избран за председател на това
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ще жертвам част от моите останали години в името на държавата!

„ Имам достойнството, благодаря, да съм определен за ръководител на това Народно заседание. Това съобщи Вежди Рашидов откакто бе определен за ръководител на Народното събрание.

„ Снощи получих над 100 есемеса и доста позвънявания. 60% ме укориха, по тази причина че съм отказал, тъй като желаят да има страна и парламент. Аз персонално на тези години, след два мандата министър, народен представител съм бил, желаех да се отдам на внуците си. Г-жа Нинова не го предложи първа, тъй като ми е съперник, а тъй като е национално виновен човек. Бих приел единствено, в случай че има мнозинство “, изясни Рашидов. Той описа, че е получил известие персонално от Христо Стоичков от Маями, негов добър другар. „ Приеми, хората те обичат “, гласяло то.

„ Колеги започнете да работите, тъй като зима идва, ваше обвързване е да се грижите за тези хора. Бъдете покрай тях и чувайте болките им. Не е почтено три дни да се майтапим с народа, Народното събрание не е „ Сатиричен спектакъл “. Ние сме тук, с цел да работим, да спорим, да търсим правилния път и да търсим решения. Когато болшинството споделиха, че има такова, аз не съм безконтролен човек. Ще жертвам част от моите останали години в името на страната “, сподели Вежди Рашидов.

„ Аз ще умра на тази земя, тя е свещена за мен. Никой няма право да ми стъпче и да ми отнеме тези два квадрата земя в родината ми. Обещавам да се вслушвам в думите ви, ще ги подлагам на разисквания. Намалете перченето. Влагайте повече разсъдък и хората чакат това от вас “, обърна се той към Народното събрание.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР