Имам 3 приоритета, които ще държа да спазваме в работата

...
Имам 3 приоритета, които ще държа да спазваме в работата
Коментари Харесай

Министър Петя Аврамова: Приоритетите ми в работата ще бъдат ефективност, качество и контрол

Имам 3 целта, които ще държа да съблюдаваме в работата си – успеваемост, качество и надзор. Това сподели пред публицисти Петя Аврамова откакто беше определена за министър на районното развиване и благоустройство.

„ Съзнавам отговорността, която поемам с поста. Ще държа на приемствеността и ще продължа всички положителни политики на предходните министри – Нанков и Павлова “, съобщи тя. „ За мен ще бъде безпределно скъпо да получа поддръжката на Николай Нанков, който надълбоко почитам и оценявам. Ще бъде скъпо за мен да получа опция да употребявам неговите познания и опит. Ще разгадавам на професионализма, на опита и на компетенциите на всички чиновници в Министерство на регионалното развитие “, изясни Петя Аврамова.

„ Отговорен човек съм и ще се допирам на опита и знанията на всички в сферата. Ще работя взаимно с общините, с сектора и съсловните организации “, разяснява тя. „ Вярвам, че с ангажираността на всички в законодателната власт, ще успеем да свършим работата, която ни следва за облагородяване на страната, за добра градска среда и пътища “, уточни Аврамова.

Тя благодари на премиера Бойко Борисов за доверието, на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и на всички, подкрепили номинацията ѝ. „ Приемам подаването на оставки от тримата сътрудници като честен акт на съпричастност към това, което се случи в Своге “, сподели Петя Аврамова. „ Няма по какъв начин да разясня детайлности по този случай при встъпването ми в служба, дано да оставим всички проверяващи органи да си свършат работата “, уточни още тя.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР