Имало е поредица от гафове в Национален фонд Култура. Имаше

...
Имало е поредица от гафове в Национален фонд Култура. Имаше
Коментари Харесай

Найден Тодоров: Сава Драгунчев не се яви, за да му връчим заповедта за отстраняването му

" Имало е поредност от гафове в Национален фонд " Култура ". Имаше решения, които бяха нецелесъобразни. Сава Драгунчев не се яви в Министерство на културата, с цел да му връчим заповедта за отстраняването му ", съобщи служебният министър на културата Найден Тодоров.

НФК е подхванал дейности за възвърне средства от това шоу. Водят се правосъдни борби с уредниците, сподели той във връзка изхарчените над над 93 хиляди лв. от Национален фонд " Култура " за мил куин шоу в столично ЛГБТИ заведение през 2022 година

" Вярвам, че в случай че не се случат катаклизми, служебният министър председател Димитър Главчев ще има доверие в мен ", разкри той.

Тодоров счита, че Главчев е избрал един добър и експертен длъжностен кабинет. Приел е да стане длъжностен министър на културата без да се замисли, тъй като има незавършена работа.

Министърът уточни, че към момента има проблем със схемите по Плана за възобновяване и резистентност, касаещ средствата по фонд " Култура ".

" Европейски Съюз е много внимателен и Министерство на културата създава схеми, с които парите да бъдат изхарчени, само че авансово би трябвало да бъдат утвърдени от Европейски Съюз ", уточни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР