Имали сте тежка седмица? Защо не разпуснете с някои от

...
Имали сте тежка седмица? Защо не разпуснете с някои от
Коментари Харесай

10 невероятни комедии, които ще ви разведрят

Имали сте тежка седмица? Защо не разпуснете с някои от тези занимателни и забавни филми?

Със сигурност ще ви разведрят и заредят с положителна сила!

Любезните пичове / The Nice Guys

Действието във кино лентата се развива през 70-те години в Лос Анджелис. Не изключително сполучливият частен детектив Холанд Марч (Райън Гослинг) и охранителят Джаксън Хийли (Ръсел Кроу) би трябвало да работят дружно за разрешаването на случай с изчезнало момиче и гибелта на порно звезда. По време на следствието си обаче, те разкриват шокираща интрига, която доближава до най-високите кръгове на властта.

Шпиони / Spy

Сюзън Купър (Мелиса Макарти) е скромна, прикована към бюрото си служителка в Централно разузнавателно управление на САЩ, която работи като анонимен анализатор на най-опасните задачи на организацията. Но когато нейният сътрудник (Джъд Лоу) изчезва безследно и различен топ разузнавач (Джейсън Стейтъм) е злепоставен, тя се явява като доброволец за сътрудник под прикритие, който да проникне в обкръжението на гибелен търговец на оръжие и по този начин да предотврати международна злополука.

Големият служител на реда от дребния град / The Guard

Глийсън играе ролята на сержант Джери Бойл – служител на реда в дребен град в провинциална Ирландия, който пие повечко, занимава се с опиати и се демонстрира като тиранин – типичната огромна риба в дребен вир. Почти нищо не може да го стресне – даже мъртвец, открит на необичайно място и без явни обвинени. Но когато се появява и втори мъртвец, това към този момент разсънва любознанието му...

Нежна полиция / The Heat

Специалният сътрудник от ФБР Сара Ашбърн (Сандра Бълок) и бостънското ченге Шанън Мълинс (Мелиса МакКарти) са две полицайки, чийто характери са безусловно несъвместими. Но когато би трябвало да обединят старания, с цел да разкрият безсърдечен наркобарон, макар разликите си, те стават първи приятелки.

Тотал вреда / Trainwreck

Ейми в никакъв случай до момента не е имала сериозна връзка. Като журналистка в огромно списание за мъже, тя е натоварена със задачата да напише публикация за Арън – състезателен доктор, който прекатурва живота й надолу с главата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР