Имахме ангажимент само за техническо решение за отпушване на работата

...
Имахме ангажимент само за техническо решение за отпушване на работата
Коментари Харесай

След среднощния екшън в СОС - има ли ново мнозинство на опозицията?

Имахме ангажимент единствено за техническо решение за отпушване на работата в Столичния общински съвет. След юли Цветомир Петров ще подаде оставка. Видяхме обаче, че има ново болшинство - на опозицията. Наложи се един неочакван отчет за ръководители на комисии. Това съобщи пред БТВ Бойко Димитров от  “Продължаваме Промяната – Демократична България ” (Спаси София) по мотив вчерашния избор на ръководител на СОС след осем несполучливи опита и абсурда, с който приключи съвещанието.

" Никой не даде политическа поддръжка на най-голямата партия в СОС. ГЕРБ е съпротива на ПП-ДБ-СС. Неспасяемото неумение на “спасителите ” на София да образуват болшинство в СОС принуди всички политически сили да подкрепим града ни и да спрем хаоса в Общинския съвет ", разкри Прошко Прошков от ГЕРБ-СДС.

" Групата на Българска социалистическа партия също поддържа отпушването на работата на Столичния общински съвет. Ние сме част от сглобки и структури, клели сме се в столичани ", сподели Станислав Младенов от Българска социалистическа партия. 

Нашата група не разбра поддръжката ни за ръководител на СОС, който да помогне София да проработи. Аз пари не съм взимал, всеки може да твърди каквото желае, разяснява Красимир Гълъбов, един от отцепниците от групата на " Възраждане ", които бяха упрекнати, че са " купени ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР