Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не

...
Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не
Коментари Харесай

Ицо Хазарта имал предложение да влезе в изпълнителната власт

„ Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не го приема, е че познавам опциите си и считам, че на този стадий не бих бил потребен там ”.  Това съобщи за Нова малкия екран депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен още като Ицо Хазарта. 

На въпрос дали би станал министър на културата, той отговори: „ Не, не бих станал, тъй като опитът ми не стига за такава служба. Със сигурност това, което съм правил през годините, би ми помогнало да съм потребен в тази сфера ”, посочи депутатът.  
Първо усещане на Ицо Хазарта от Народно събрание: Някои депутати издават избрани звуци (ВИДЕО)
Добре е в първите 7 години да те научат, че когато има някакви лица, които се изричат, да мълчиш, да не издаваш избрани звуци. Това...

Силно усещане в първия ден на Народното събрание на Хазарта му създали дейностите на част от депутатите, до момента в който тирада е произнасял президентът Румен Радев. „ Наблюдавах една парламентарна група - вляво от мен. Докато Радев говореше, те си приказваха, говореха си по телефона. Един даже нещо търсеше в носа си. Човек изпада в изключително състояние, когато гледа това ”, изясни Петров.  

Хазарта изясни, че не си е споделил нищо с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. „ Ще кажа нещо, което евентуално огромна част от хората няма да могат да асимилират - Движение за права и свободи имат народен представител, който в действителност е охранител. Когато Пеевски отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой различен от тяхната група напуща залата - той също още веднъж отива с него. Това е народен представител със заплата, който е комплициран на избираемо място и ще гласоподава закони. А в действителност е охранител ”, уточни той.

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР