Имах много хубави години в Левски. Силен отбор. Все нещо

...
Имах много хубави години в Левски. Силен отбор. Все нещо
Коментари Харесай

Коловати: Стаята ми беше облепена с плакати на Гиби и Наско

" Имах доста хубави години в Левски. Силен тим. Все нещо не ни доближаваше в евротурнирите. Два-три пъти имахме късмет да влезем още тогава в Шампионската лига. Все нещо малко не ни доближаваше. Иначе и атмосфера, и почитатели. Просто който не е минал оттова не знае какво, не може да се изясни с думи. Трябва да си бил вътре, с цел да знаеш ", по този начин Илиян Стоянов - Коловати обичания си Левски.

" Аз си проследявам Левски като почитател, обичам го от дребен. Моята стая е била облепена с плакати на Гиби, на Сираков, на Велев, на Спасов. Знаех всичките ветерани.

Бил съм в Левски 5 години, не ми е неопределен, само че аз се изричам постоянно като почитател. Никога не съм търсил пост в Левски, пребивавам от 19 години в Япония. Не мога да си оставя бизнеса там и да се върна ", сподели още той в подкаста " За спорта без клишета ".

" Сега Левски е почти добре. Благодарение на Станимир Стоилов, няма какво да си кривим душата. Ако не беше пристигнал Мъри преди две години, в случай че не ги беше селектирал тези футболисти.

Беше безпорядък в Левски, само че Мъри пристигна и без доста пари взе точните играчи, тимът се обиграва 2 години и в този момент лаврите ги обират други. Но това не може да е постоянно по този начин. Има си интервал, в който отново ще би трябвало да се вършат промени. Тук трябват и познания ", разяснява Стоянов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР