Имах чувството, че ролите са се разменили - че БСП

...
Имах чувството, че ролите са се разменили - че БСП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова и Цветан Цветанов си спретнаха лют дебат в края на политическия сезон

Имах възприятието, че функциите са се разменили - че Българска социалистическа партия ръководи, а ГЕРБ са в съпротива. Не тайните теории за пълзящ прелом ще решат проблемите в България. Чуйте какво споделят протестиращите. Ще стоим до хората, тъй като са онеправдани. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия във връзка обстановката с чумата по животните у нас.
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който бе посетител в студиото, я укори, че поради нейните дейности в огнищата на чума в Странджа. По думите му страната е пред зараза от чума поради хора като нея. Той й напомни скандалните фрагменти, които потвърждават, че е имало проведена провокация на Българска социалистическа партия в Шарково.
" Ето това е моделът, който желаеме да променим. Когато критикуваш властта върху теб се хвърля цялото мракобесие. На това желаеме да сложим край с Визия за България ", акцентира водачът на левицата.
" Не сме антиевропейска партия, тъй като желаеме да договорим с народа си при какви условия бихме приели еврото. Тя показа опасенията си, базирайки се на финансови специалисти, че това би довело до обедняване на народа ".
" Не за пръв път ще имаме разминавания със Сергей Станишев. В левицата почитаме особеното мнение. Аз ще увещавам с причини другарите си за какво политиката на Вишеградската четворка, води вярна политика. Показахме, че можем да пазиме националния си интерес с Истанбулската спогодба ", безапелационна бе тя.
„ Време е да намерим сила да сложим завършек на Прехода. Големият въпрос е готово ли е обществото ни на това. Важно е какъв брой, къде и по кое време да върнем ролята на страната в образованието, в стопанската система, в опазването на здравето и да спрем модела, в който страната се отхвърля от основни браншове и ги дава на корпоративни структури “, акцентира Нинова.
Корнелия Нинова призна, че не всички възприемат новите визии.
Цветанов разяснява, че с новата стратегия Българска социалистическа партия се връщат обратно във времето. Той попита Нинова, за какво до момента приватизацията е била добра, а в този момент потеглят към национализация. „ Вие внасяте безпорядък в страната “, укори я той.
Няма да диспутирам по този метод. Препоръчвам ви първо да четете, а след това говорете, прикани тя.
Зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че след три години ще възобновят разногласието по време на парламентарните избори. „ Българските гласоподаватели дадоха гласът си за ГЕРБ и западните ни сътрудници правят оценка високо напъните ни “, подсети Цветан Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР