Имах бебе, момиченце, но почина 6 месеца след раждането, разкри

...
Имах бебе, момиченце, но почина 6 месеца след раждането, разкри
Коментари Харесай

Бащата на Филип Киркоров гръмна с новина за друго свое дете, но нещо ужасно се е случило!

Имах бебе, момиченце, само че умря 6 месеца след раждането, разкри пред " Телеграф “ 90-годишният артист Бедрос Киркоров. Таткото на мегазвездата Филип Киркоров още веднъж влезе в светските летописи с новината, че се развежда с втората си брачна половинка Людмила Смирнова.

Развод

Според клюката повода за разлъката е новата му, много по-млада жена. " 32 години бяхме дружно. Още не сме разведени, сега върви процесът. Но не е поради новата ми другарка. Причината е, че тя не може да има деца. А аз доста желаех да имам още едно дете. Дори имахме бебе, само че го загубихме. Това се случи преди 8 година Момиченце беше. В шестия месец и половина получи отравяне на кръвта и умря. Филип също доста страда “, описа Бедрос Киркоров.

Лечение

Според съветските уеб сайтове eстрадният деец, който на 2 юни ще чества 91-вия си рожден ден, и сега чака бебе от здравна сестра. Истината обаче се оказа малко по-различна. Ето я разказана пред " Телеграф “ от артиста: " Това е здравната сестра, която се грижи за мен от много време. Тя е узбечка и има към този момент две деца, само че й споделих, че би трябвало да роди още едно. Оказа се, че има някакъв здравословен проблем и не може да забременее. Тогава й помогнах, като платих 400 хиляди рубли за лекуването й. Три месеца й слагаха инжекции и съумя да забременее от мъжа си. Каза, че в случай че се роди живо и крепко момченце, ще го кръсти на мен. Излезе момиченце и го назова София - като майка ми. Преди седмица се роди “.

Сватба

Бедрос Киркоров несъмнено има афинитет към медицинските сестри. Такава е и най-новата му другарка. " Тя обаче не е от тези, обичайните, дето лекуват с хапчета, а с треви “, посочи музикантът. Той призна, че сватбата не му е на дневен ред и не възнамерява венчавка, само че с неспокойствие чака великденските празници. " Спазвам старите обичаи за боядисването на яйцата със 7 пера “, добави роденият във Варна арменец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР