Има звезди и звезди. Едни от тях са в небето,

...
Има звезди и звезди. Едни от тях са в небето,
Коментари Харесай

Терминаторът изненада мрежата и призова за борба с депресията

Има звезди и звезди. Едни от тях са в небето, а другите - на аления килим.

Някои от тези на аления килим избират да си вършат селфита в Инстаграм, а други - да употребяват известността си, с цел да въодушевяват хората.

Такъв е казусът с обичания Терминатор и губернатор - Арнолд Шварценегер, който получава едно известие.

ВИЖТЕ АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР ПРЕЗ ГОДИНИТЕ: ОТ ТЕРМИНАТОРА ДО ГУБЕРНАТОРА - СНИМКИ

То гласи следното:



„ Депресиран съм от месеци и не съм ходил във фитнеса. Господин Шварценегер, можете ли да ми кажете да се подвигна и да отида до фитнеса? Заклевам се във всичко, което обичам, че ще се изстрелям натам. “

Съобщението идва от мъж, който явно страда от ментално заболяване. Един от най-тежките признаци на депресията е невъзможността да се правят каквито и да било физически действия, защото страдащият постоянно няма сили даже да стане от леглото.

Едва ли Али, потребителят на обществената мрежа Reddit е очаквал какъвто и да е отговор, единствено че Арнолд взима драговолно това известие и му отвоваря.

"Аз няма да бъда непоколебим с теб. Моля те и ти да не бъдеш непоколебим със себе си. Всички минаваме през провокации и провали. Понякога животът е подготовка. Най-важното е да се изтъркаляш от леглото. Направи няколко лицеви опори или отиди на разходка. Просто направи нещо. Стъпка по стъпка, уповавам се, че ще се почувстваш по-добре и ще стигнеш до фитнеса. Не се саммообвинявай, това е безсмислено и няма да те закара по-близо до залата. Не се притеснявай да потърсиш помощ. Късмет! "

Разбира се, жестът на Арни провокира вълна от положителни мнения, както и самопризнания на хора, които се борят с депресията.

"Не осъзнавах какъв брой добър човек е Арни. Малките жестове имат огромен резултат върху хората. Историята му го трансформира в един от най-вдъхновяващите хора на предишния век. "
Comment from discussion For u/0770059834333178.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР