Има зодии, които не са господари на емоциите си. Те

...
Има зодии, които не са господари на емоциите си. Те
Коментари Харесай

Кои зодии са прекалено емоционални?

Има зодии, които не са господари на страстите си. Те се ядосват прекомерно елементарно, плачат прекомерно доста или стават доста хиперактивни когато желаят нещо. И като цяло в това няма нищо неприятно. Просто би трябвало да осъзнавате тези свои слаби страни и да се контролирате когато обстановката може да нарани някой ваш другар или непосредствен. Вижте кои са зодиите, които са прекомерно прочувствени: 

Стрелец
Какво съставляват потиснатите страсти? До какво водят
Всеки от нас от детството е теоретичен да не крещи, да не скача от наслада, да не се смее прекомерно мощно, да не хлипа от възмущение. Но не мо...
Прочети повече
Тук няма изненади. Стрелците са толкоз огнени и прочувствени, че просто няма накъде. Стрелци, внимавайте, тъй като когато се ядосате можете да кажете неща, които не мислите в действителност и да обидите хора, които обичате. При това прекомерно евентуално е те да не са го заслужили с нищо. Също по този начин не прибързвайте със заключенията. Често нямате цялата информация, а се изказвате прекомерно безапелационно за неща, от които не разбирате и не познавате. Бъдете по-смирени, по-тихи и по-балансирани. Така ще постигнете съвършенство. 

Риби

Ако има зодия, за която да се каже, че е прочувствена, то това са Рибите. Те са прелестни, доста прочувствени, мощно трагични. Изключително нежни души, които са доста обичливи, само че не желаете да ги натъжавате или да им разбиете сърцето. Това би било нещо непростимо от тяхна позиция. Рибите са извънредно прочувствени и в това е тяхната мощ. Ако не внимават, може да се окаже и огромната им уязвимост. 

Овен
Зодиите, които в никакъв случай не крият възприятията си
Някои хора са толкоз чувствителни, че не са в положение да скрият възприятията си даже в обстановка, в която би трябвало да го създадат. Очите...
Прочети повече
Овните са своенравни и инатливи. Все отново зад тяхната твърдина на характера се крие доста спотаена страст. Те няма да я споделят с всеки, само че ние знаем, че е там. Говорете постоянно с Овена и ще видите по какъв начин той ще се отвори последователно към вас и ще споделя. Те са доста нежни души, които крият този факт под булото на егото си. 

Това са трите най-емоционални зодии съгласно нас. Съгласни ли сте с нашата преценка? Споделете с нас в коментар.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР