Има значителни проучвания, че разработените ваксини са ефикасни и към

...
Има значителни проучвания, че разработените ваксини са ефикасни и към
Коментари Харесай

Проф. Георги Христов: COVID не е грип, не се знае дали ще живеем със заразата

Има обилни изследвания, че създадените ваксини са ефикасни и към новите варианти, съобщи в ефира на Нова тв водещият експерт по алергология и вътрешни заболявания и учител в Медицинския университет проф. Георги Христов. Коронавирус не е като грип. Все още нямаме данни дали ще живеем със болестта. Имаме потребност от имунизациите. Затова ни е значимо да разберем какво тъкмо съставляват те, сподели още проф. Христов.

Той самият към този момент се е ваксинирал. Наблюденията му над сътрудниците му демонстрират, че не се демонстрират разнообразни странични резултати от оповестените от фармацефтичните компании, а те не са тежки. Само двама негови сътрудници са имали някакви недоволства и то след инжектирането с втората доза.

" Едната колежка е над 70 години. Тя се притесняваше от алергични реакции. Разказа, че след втората доза е имала грипоподобна симптоматика. Леко я е изкарала. На сутринта всичко е отшумяло, само че всичко това е изцяло предстоящо ", описа експертът по алергология.

Той изясни по какъв начин РНК молекулата на имунизациите не стига до ядрото на клетката и има доста къс живот, едвам 8 часа, а по-късно се изхвърля от тялото. Това по никакъв метод не трансформира човешката ДНК, безапелационен бе проф. Христов.

Новината за смъртните случаи при ваксинирани възрастни хора в Норвегия нямат връзка с имунизацията, успокои алергологът като се базира на последни изследвания в скандинавската страна. " В началото сведенията за смъртни случаи първоначално не бяха добре разказани. Американците разгласяват все още 15 случая на анифилактични реакции измежду 4 млн. имунизирани с " Модерна " и 45 случаи при 7 млн. " Пфайзер ", което е 2,1 на 1 млн. души ", сподели проф. Христов.

Не вярвайте на всяко сведение, което се появява във вестници, списания, тв или радио канали, в случай че не е потвърдено и тествано. С времето информацията, която натрупваме, знаем за заболяването повече и повече, предлага преподавателят в МУ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР