Има задържан за убийството на 42 годишния мъж, който беше

...
Има задържан за убийството на 42 годишния мъж, който беше
Коментари Харесай

Мъж застреля приятеля си, твърди, че е неволно

Има арестуван за убийството на 42 годишния мъж, който беше открит мъртъв преди дни след търсене в Търговище.

„ В хода на следствието беше открито, че той е имал близки връзки със собствен другар. Имали са общи тематики и най-много ги е свързвала тяхната благосклонност към оръжието. Първоначалната ни версия беше, че може да имат неуредени финансови връзки сред тях. Впоследствие се оказа, че там, където намерихме тялото, в същия ден двамата са стреляли с противозаконните си оръжия. При боравенето с оръжието причинителят е създал несъзнателен изстрел, прострелял е убития и той е умрял на място “, добави шефът на ГДНП. Убиецът е арестуван, сподели по Нова телевизия шефът на „ Националната полиция “ Атанас Илков.

„ Все отново предстоят доста дейности по следствието. Ще се види тогава дали има предумисъл или е по несъобразителност “, съобщи шефът на „ Национална полиция “.

„ Към сегашния миг не мога да кажа, че са се занимавали с лихварство. И двамата обаче са престъпно проявени. Убитият е регистриран за разпространяване на опиати и телесна щета, а причинителят – за осъществяване на обири “, сподели Илков.

„ Извършителят се е опитал да вкара в подвеждане полицията. Казал е, че си е купил противозаконна пушка и с нея може да се е случил нежелателен случай. Опита се да ни вкара в неверна посока, с цел да ни смени фокуса, само че не съумя “, показа той.

„ Автоматично огнестрелно оръжие от вида на автоматите е довело да гибелта на мъжа “, приключи Илков.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР