Има задържан за убийството на 29-годишния българин Филип Кирилов в

...
Има задържан за убийството на 29-годишния българин Филип Кирилов в
Коментари Харесай

Убиха български шофьор във Флорида

Има арестуван за убийството на 29-годишния българин Филип Кирилов в Съединени американски щати. От шерифската работа на американския окръг Окалуса, Флирода оповестиха, че заподозряният е задържан и сега предстоят разпити, заяви Dnes.bg

Властите разпространиха фотография на евентуалния причинител на ужасяващото ликвидиране на Филип Кирилов, който бе убит в неделя заран. Българинът е работил като водач във компанията Uber във Флорида. Трупът на младежа бе открит на паркинга на бул. "Санта Роза " сред Дестин и Форт Уолтън Бийч. Мотивите за закононарушението към момента не са известни, а шерифската работа изясни, че ще даде детайлности по случая незабавно, когато такива са налични. "Шерифските служби на Окалуса проверяват убийството на водач на Uber в неделя заран.

Мъжът е арестуван ", пишат от управляващите във Флорида. Съпругата на Филип прикани за помощ в своя Фейсбук профил и започва акция за набиране на средства. Само за няколко часа бяха събрани над 12 000 $, които ще бъдат задоволителни, с цел да може тялото на брачна половинка й да бъде превозено до България.Има арестуван за убийството на 29-годишния българин Филип Кирилов в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР