Има задържан за погрома в столичното заведение от снощи, съобщи

...
Има задържан за погрома в столичното заведение от снощи, съобщи
Коментари Харесай

Криминалният контингент на София ще бъде привикан в полицията заради погром в заведение

Има арестуван за погрома в столичното заведение от нощес, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи комисар Георги Хаджиев само че " Нова телевизия ". Това е поръчителят на офанзивата, който е съучастник на притежателя. Двамата са имали и общ строителен бизнес.

В понеделник към 18 час, 7-8 мъже влезнали в заведението на бул. " Тодор Каблешков " и почнали да обръщат маси и столове, като са разпорили с нож част от меката мебел. Те попитали, къде е шефът, а откакто разбрали, че го няма, посъветвали личния състав да му каже " Да се обади на който би трябвало " и си тръгнали.

Според Хаджиев казусът ще бъде развързан още през днешния ден, като уточни, че целият престъпен контингент ще бъде привикан в полицията. Целта е да се открият директните причинители.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи уточни, че през вчерашния ден на телефон 112 няма получен сигнал за вандалския акт. " Категорично го декларирам, защото съм го ревизирал персонално. След като постъпиха първите данни за този случай и те бяха оповестени в медийното пространство изпратих патрул да ревизира на място обстановката ", изясни комисар Хаджиев.

По думите му работата по случая не е серпантина. Проведени са разпити на притежателя на заведението, неговия шеф и съвсем целия личен състав.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР