Има забавяне на строителството на интерконектора с Гърция. Това заяви

...
Има забавяне на строителството на интерконектора с Гърция. Това заяви
Коментари Харесай

Ускоряваме интерконектора с Гърция

Има закъснение на строителството на интерконектора с Гърция. Това съобщи районният министър Иван Шишков на брифинг след среща със строителя на обекта. Затова е заявено цялостното подпомагане на цялата страна. От вложителя е поискано да бъде показан мрежови график ден по ден, с цел да може да бъде следен.

Считаме, че това е единственият метод, по който да можем да подсигуряваме извънредно изкъсо следенето на процеса. Освен всичко останало – да можем да осигурим всички държавни институции да са разполагаем, според мрежовия график, тъй че да приключим обекта оптимално бързо, изясни той, без да дава периоди.

Министърът изясни, че има незавършени строително-монтажни работи, за които е водена преписка във времето обратно.

Цялата страна е разполагаем, само че желаеме експедитивност и качество за дотъкмяване на първия стадий, с цел да може да се обезпечи въвеждане в употреба на частта от оборудването, което е извънредно наложително, с цел да се обезпечи газ за България, сподели Шишков.

Газовата връзка с Гърция е извънредно значим обект, който би трябвало да бъде приключен оптимално бързо, акцентира министърът преди срещата. Той уточни, че от първия си работен ден служебното държавно управление е почнало да следи интензивно казуса със строителството и по какъв начин по най-бързия метод може да бъде приключено.

Това, което сме открили до този миг, е че е имало възражения от разнообразни институции, имало е възражения, в това число и от Министерство на околната среда и водите. Аз съм срещнал персонално още в първия работен ден всички съответни министри и се работи по въпроса за оптимално бързо премахване на всички проблеми, с цел да може градежът да приключи по най-бързия метод, добави той.

Министър Шишков се срещна с участници в строителството на газовата връзка, с цел да може да бъдат конкретизирани периодите, в които да бъдат отстранени всички забележки и да се подсигурява оптимално бързо довеждане докрай на обекта.

Този строител ще се употребява с най-големите привилегии от всички в България, защото цялата държавна администрация ще му оказва помощ, с цел да можем да приключим обекта оптимално бързо. Строителят има потребност да бъде подкрепям от всички институции, акцентира той.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР