Има ясно разписано споразумение Денков - Габриел и Габриел -

...
Има ясно разписано споразумение Денков - Габриел и Габриел -
Коментари Харесай

Борисов за ротацията: Като дойде 6 март, ще видите каква ще бъде

Има ясно написано съглашение Денков - Габриел и Габриел - Денков при ротацията. Това водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява от Бургас идната ротация през март.

" Ще се направи разбор на всеки един министър. Ако има такива, които не са се справили добре, нямат огромен прогрес, ще бъдат заменени ", посочи Борисов.

" Като пристигна 6 март, ще видите каква ще бъде ротацията. България си имаше добър министър-председател по мое време, само че в този момент по-добре да се съсредоточим за работа с партиите и структурите. За мен сега работи извънредно либерален принцип на нечовечен самоконтрол сред всички участници в ръководството, което е положително за страната. Каквото мога да оказа помощ и вътре, и отвън страната, - резултатите са забележими. По Споразумението, което имаме, ще се направи разбор на работата на всеки министър, и в случай че има такива, които не са се справили толкоз добре и нямат огромен прогрес, ще бъдат заменени. Но това ще стане с разбор сред водачите и двамата министър председатели тогава ", уточни водачът на ГЕРБ..

" Най-важното е Министерство на регионалното развитие - и това ще му е най-големия тест на министъра, в границите на тази седмица да направи проектът и разпоредбите, които обезпечават плановете за цялата тази година. Така министерството би трябвало да работи на 1000%, в този момент всички общини ще подадат планове. И в случай че министърът се оправи с това, ще остане да работи ", съобщи Борисов.

" Движение за права и свободи не желаят министри, Във всяка партия има качествени хора. Движение за права и свободи от дълго време споделиха, че не желаят да вземат участие с министри в това държавно управление ", сподели Борисов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР