Има ясна връзка между организаторите на протеста на превозвачите и

...
Има ясна връзка между организаторите на протеста на превозвачите и
Коментари Харесай

Настимир Ананиев пред ФАКТИ: Транспортните фирми бяха галеници при Бойко Борисов

Има ясна връзка сред уредниците на митинга на превозвачите и партии от опозицията.
Това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Настимир Ананиев , ръководител на парламентарната комисия по районно развиване, благоустрйство и локално самоуправление по отношение на митинга на превозвачите.

ГЕРБ разглези транспортните компании. В момента желаеме да усъвършенстваме транспортната скица, а не да се дублират маршрутите.

Транспортните компании при срещата с премиера Кирил Петков са предизвикали министър председателят, с цел да си изпусне нервите и да бъде записан. Това е ченгеджийско мероприятие, разяснява ръководителят на парламентарната районна комисия последния скандал.

Държавният бюджет е като фамилният. Правим това, което е допустимо да се направи, а не това, което ни се желае, напомни Настимир Ананиев.

Той уточни, че страната към този момент разисква разнообразни ограничения за подкрепяне на българските жители от уязвимите групи. Предвидени са политики и за бизнеса, уточни депутатът.

Тол системата би трябвало да покрива две трети от поддържането на транспортната система. От винетки би трябвало да идват една трета от приходите за поправки.

В момента жителите заплащат главно за ремонта на пътищата през винетките. В същото време виждаме, че камионите минават през второстепенни пътища, с цел да не заплащат тол такса. Така те разрушават пътищата и жителите заслужено стачкуват.

Крайно време е интернационалните компании да заплащат и в България тол таксите, по този начин както го вършат в Западна Европа.

Той уточни, че с този бюджет страната сподели своята ангажираност за решение на обществените проблеми.

Пътищата ще се строят и поддържат според закона, а посредством неговото заобикаляне, напомни Настимир Ананиев.

Той уточни, че държавното управление на Кирил Петков е първото, което не работи с Движение за права и свободи.

Ще има ли предварителни избори и по какъв начин ще се развие рецесията вижте във ВИДЕОТО.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР