Има всмукателна мощност 2500 Pa и е подходящ за помещения

...
Има всмукателна мощност 2500 Pa и е подходящ за помещения
Коментари Харесай

Smart Vacuum Cleaner - почистващ робот на ултра-ниска цена

Има всмукателна мощ 2500 Pa и е подобаващ за пространства до 150 кв. м

Този почистващ робот предлага базови функционалности на невероятна цена

Роботизираните прахосмукачки почистват от ден на ден домове. Ако за първи път избирате съвременен асистент, можете да започнете пътешествието в света на роботите с едно извънредно налично като цена устройство. Вижте какво може този автоматизиран чистач.

Замитане, абсорбция и измиване – тази 3-в-1 композиция от услуги предлага семплият почистващ робот, наличен сега на цена от единствено €66,99 в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка до купувачите.

Почистващият робот изпод – с две въртящи се четки, засмукване и моп забрадка

С две четки и всмукателна мощ 2500 PA машинката се оправя с всевъзможни типове прахуляк, косми и мръсотии по пода. Това плътно и работливо роботче може да мете и почиства, да засмуква и да избърше пода с мопа, спестявайки време и старания на домакините.

разполага със сензорни бутони за ръководство, елементарно налични на горния панел. Почистването на пода може да стартира с натискане единствено на един бутон. Същевременно, може да управлявате работата на уреда и от мобилния си телефон посредством съответното приложение – да изготвяте направления ии да регулирате силата на засмукване.

Управлението на робота е елементарно и комфортно с три сензорни бутона

Роботизираната прахосмукачка поддържа няколко режима на разчистване, включително инцидентен, за ръбове и режим, който се задейства с бутон и ви разрешава да наблегнете на почистването на съответно място. Разнообразието от режими ще отговори на разнообразни потребности на семействата.

В допълнение, може да възнамерява собствен личен маршрут за разчистване и също така поддържа режим на гласово ръководство, като е съчетаем с високоговорители като Tmall Genie, Xiaodu, Гугъл, Amazon и други.

Почистващият робот може да се ръководи и от мобилно приложение

Роботът има кутия за прахуляк с съдържимост 350 мл и е подобаващ за разчистване на пространства с повърхност до 120-150 кв. метра с вградената литиева батерия 3,7V 2500 mAh. Това е икономично устройство с номинална мощ 21W.

Макар и в най-бюджетния сегмент на роботизираните прахосмукачки, не е лишен от просветеност. Роботът има механизъм за отбрана от рухване – когато доближи ръба на стълбището, да вземем за пример, той автоматизирано се обръща и предотвратява рухването от високо.

Роботът е подобаващ за разчистване на пространства с повърхност до 150 км. метра

Освен това роботът има опасваща гумена лента, която ще защищити от увреждане мебелите, до които се допира по време на почистването. Колелата обезпечават крепко сцепление, с цел да избегнат елементарно падение, и са устойчиви на удари. В комплекта на робота влизат четки за прахуляк, забрадка за моп, захранващ адаптер с кабел и кутия за прахуляк.

Можете да купите почистващия робот тук: – единствено за €66,99 в световния онлайн магазин Cafago и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР