Има вероятност този материал да ви заварва вече на жълтия ...

Има вероятност този материал да ви заварва вече на жълтия

10 невероятни джаджи за почивката на плажа

Има възможност този материал да ви заварва към този момент на жълтия и парещ пясък, само че все отново - в никакъв случай не е късно да извършите почивката си по-качествена и по-високотехнологична. Новите джаджи не се изчерпват единствено с телефони, лаптопи и таблети - има много забавни оферти, които единствено допреди година не бяха толкоз налични. Ето и нашия топ 10 на най-интересните джаджи за лятната почивка.

10. UV екран
Когата става дума за плаж и събиране на загар, здравето би трябвало да идва преди всичко. Няма да ви изтъквам случаите на кожен рак или да питая в допълнение параноята ви, само че ще предложа джаджа, която мери интензитета на UV лъчи. Персоналните UV монитори към този момент варират като цени сред 20 и 90 $ и макар че у нас се намират мъчно, една доставка през Amazon е изцяло допустима, с оглед ниското тегло и цена на джаджата. Най-сложните уреди могат да дефинират вида кожа, да мерят поетите UV лъчи и да предлагат здравословен срок на излагане всеки ден.
9. Металотърсач с отдалечено ръководство
Сигурно сте виждали по залез слънце иманярите, които обикалят плажовете с огромните си металотърсачи, в търсене на изгубени съкровища - монети, бижута и впрочем. С помощта на радоуправляма количка с вграден металотърсач и вие можете да се впуснете в този куест, надалеч по-забавно и по-малко натрапчиво за всички в близост.


8. Портативен усилвател на мобилен сигнал
Ако държите на персоналното си пространство и закътаните диви плажове са вашето нещо, може би би трябвало да се снабдите с преносим буустер на сигнал, който ще се погрижи всички селфита да попаднат в точния момент в обществените ви мрежи и да провокират стремежи резултат. Подобни устройства се срещат в доста разновидности - в това число такива за автомобил, както и изцяло портативни. Цената им е към 100 $.

7. Радиоуправляема подводница
Всеки има бъги или даже дрон с отдалечено, само че кой може да се похвали с радиоуправляема подводница? Размерите и сложността на тези джаджи варират, дружно с цената им. Най-простите лодки костват няколко десетки лв., а по-сложните и полупрофесионални апарати могат да ви върнат с 1000 лв. обратно. Те обаче оферират дълбочинно проучване и снимане с камера, огромен заряд на батерията и надзор от мобилни устройства.

6. Електронен читател
Няма по какъв начин да пропуснем четеца за електронни книги - изключително откакто Kindle изкараха водоустойчивия Oasis. За ползвата от електронните четци няма да ви увещавам - в случай че желаете да поддържате хипстъра във вас жив, постоянно можете да си вземете хартиена книга. Но тя се мокри. И тежи. Може и да се скъса.

5. Маска за гмуркане с камера и светлини
Подобна джаджа води подводните случки до една напълно нова висота. Не единствено можете да снимате целия морски живот, само че в случай че изберете вид със светлини, ще го вършиме даже нощем. Разбира се, постоянно има GoPro подводен вид, както и към този момент упоменатата подводница, в случай че не желаете да рискувате личните си бели дробове за едната атрактивна фотография във Фейсбук.

4. Плажна постеля без пясък
Ето това е нещо гениално и не безусловно обвързано с електроника - въпреки че употребява последните софтуерни постижения. Материалът е създаден от военните на Съединени американски щати и е употребен за площадки за кацане на хеликоптери.


3. Водоустойчив Bluetooth представител
За къде без музика на плажа? Обаче е значимо колонката да има някакви отбрани от стихиите - най-добре IP68 и нагоре - от влага и прахуляк, тъй като пясъка и пръските доста бързо ще трансфорат партито в безшумно бдение и съзерцаване.

2. Соларна зареждачка (или портативна батерия)
Ефективността на тези джаджи е по принцип съмнителна, само че на плажа те получават смисъл. A4 фотоволтаичен панел може да обезпечава витални сокове на смарт телефона в продължение на цялостен ден, в случай че слънцето е благосклонно - няма да ви се постанова да прескачате до хотела за бързо напомпване на батерията. Можете да изберете и алтернатива с огромна портативна батерия - към този момент се оферират такива от 16 - 20 000 mAh, което е изцяло задоволително за съвсем цялата почивка.

1. Персонален ховъркрафт
Дорбе, знам че сходна джаджа е отвън опциите на 99% от читателите (и писателите в този ред на мисли), само че единствено си представете чувството да се носите по плажа в една от тези машини, след което да продължите напряко над водната повърхнина. Залужава си да помечтаем... цената на тези машини стартира от 10 000 $...

Източник: pcworld.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg