Има възможност за удължаване на сроковете относно решението за изтребителите.

...
Има възможност за удължаване на сроковете относно решението за изтребителите.
Коментари Харесай

Може да има промяна на сроковете за изтребителите, смята ген. Попов

Има опция за удължение на периодите по отношение на решението за изтребителите. Но е значимо да се вземат верните решения за един военен аероплан, който да преодолее техническата и софтуерна назадничавост, от която страдаме. Това сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на комисията по защита в Народно събрание ген. Константин Попов.
Най-новите ни самолети са добити през 1989 година Това е огромна софтуерна бездна има в такава сфера като бойната авиация. Стигнахме до един стадий, в който към този момент има сериозен оптимизъм и съществени очаквания, че в края на краищата тази технологическа бездна ще бъде преодоляна, добави ген. Попов.

Четирите разновидността са препоръчани, в този момент е значимо усъвършенстването на пакета, тъй като една бойна машина сама по себе си нищо не съставлява, сподели Попов.

Необходимо е да се отнесем съществено към всички останали неща. Това са подготовка на летателен състав, инженернотехнически състав, логистично обезпечаване, поддръжка и така нататък Вътре в офертите може да има сериозен диалог, добави то.

В началото на идната година се чака да бъде утвърдено контракта за изтребителите. Този контракт е междудържавен и би трябвало да мине през Народното събрание.

Средата за сигурност се промени, по-динамична и спорна е, съобщи ръководителят на комисията по защита в Народно събрание.

Нестабилен е светът, би трябвало да сме подготвени, с цел да можем вероятно да реагираме. От ратификацията до реализиране на цялостните оперативни качества са нужни 6-7 години. Затова би трябвало да можем да предвидим бъдещите процеси, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР