Има вариант, при който може да продължи да се използва

...
Има вариант, при който може да продължи да се използва
Коментари Харесай

Може ли ЦСКА да играе на "Българска армия" в хода на реконструкцията? Доказано: Да!

Има вид, при който може да продължи да се употребява по време на реконструкцията. Това разгласи столичният общински консултант проектант Борислав Игнатов, който през вчерашния ден предложи образцов план за построяването на нов стадион на на мястото на настоящия.
Предложението на Игнатов събра както положителни мнения, по този начин и рецензии, като главната такава беше, че съгласно примерния план старите диги, върху които са издигнати трибуните, ще останат. Сега Игнатов дозащити предлагането си. " Виждам в мненията, че предлагането е увлякло мнозина да мислят по детайлите, кафенетата, заличките, тоалетните. Все отново това е абстрактен план и тези неща ще се уточнят в идващите етапи. За тези функционалности има задоволително място и не са причина за терзания. Основен коментар и подозрение буди запазването на насипите, където е допустимо и не пречат. Как щяло да стане, Здравков не знаел дали били постоянни, допустимо ли било да се строят трибуни върху тях, имало ли смисъл? Не било ли по-добре под трибуните да има кръчми и магазини, нищо че COVID-19 ги банкрутира съвсем всички? ", стартира архитектът в обява в обществена мрежа.
" За да дава отговор на тези въпроси по едно и също време, подбрах този образец от сътрудниците в Шчечин, Полша. Така се вършат множеството реконструкции на приблизително огромни игрища в Европа. Стари насипни трибуни, поетапна подмяна с нови върху тях и монтаж на козирки от горната страна. Теренът на игрището се резервира, където е, а новите трибуни стъпват на мястото на някогашната писта. Забележете - стадионът остава приложим по време на градежа! Точно това, което предлагам и аз. Да, може, прави се и става чудесно. Въпрос на план, финансиране и организация на строителството ", споделя още той и приложи фотоси на стадиона в Шчечин.
Вчера основният проектант на Столична община Здравко Здравков разгласи, че съгласно плана за стадион, който е виждал, насипите ще бъдат отстранени, само че фактически концепцията е новите трибуни да бъдат издигнати на мястото на сегашната писта.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР