Има установени лица, участвали в мелето, станало в събота вечер

...
Има установени лица, участвали в мелето, станало в събота вечер
Коментари Харесай

Има заподозрени за мелето в Пловдив, предстоят арести

Има открити лица, взели участие в мелето, станало в събота вечер в заведение, намиращо се в пловдивския квартал „ Изгрев”, заяви преди минути началникът на Шесто РПУ в Пловдив комисар Николай Кирков. Боят е станал в следобедните часове в ресторант „ Метронома” на улица „ Вратцата”. Компания от шест младежи са се събрали да пият.

Те били почитатели не един от пловдивските футболни клуба. Те решили да подгреят в заведението преди пловдивското дербина стадион Лаута. Младежите са се забавлявали, пеели, само че в един миг в ресторанта, нахлула група маскирани мъже и без да кажат и дума почнали да нанасят удари по младежите.

„ Ударите бяха жестоки – ритници и юмруци. Блъскане, побутване. Маси и столове хвърчаха по момчетата. Потрошиха целия инвентар, мебели и маси. Повикахме полиция, само че маскираните избягаха”, описа пред кореспондент на Блиц майката на собственичката на ресторанта.

" По разпореждане на шефа на ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив е образуван екип, в който са включени чиновници на Криминална полиция, които работят по линия на футболното безчинство. Случаят е докладван на Районна прокуратура. Имаме данни за лицата, взели участие в тази вандалска и хулиганска демонстрация. Съвсем скоро ще има арестувани и събраните материали ще бъдат докладване на прокуратурата за преценка на виновността на всеки от тях " заяви комисар Кирков. Той посочи, че при конфликта няма потърпевши, няма и съществени материални вреди. efbet Лига 8 кръг, събота 31 август  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР