Има три варианта за разпространението на COVID-19 у нас следващите

...
Има три варианта за разпространението на COVID-19 у нас следващите
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Има три варианта за разпространението на COVID-19 у нас

Има три разновидността за разпространяването на COVID-19 у нас идващите месеци. Това разгласи математикът проф. пред bTV. Той ги е описал в детайли и в профила си във „ Facebook “.

По думите му устойчивият вид за развиване на обстановката е да паднем под 2000 нови случая и под 100 умряли дневно. Математикът счита, че позитивният сюжет може да се осуети в случай че помислим, че всичко е свършило. Какъв ще е сюжетът зависи от нас, посочи математикът.
Председателят на БЛС: Медиците са сложени в цялостен бърнаут. Мерките против ковид проработиха, само че отключиха други проблеми (ВИДЕО)
“Не бих коментирал дали сме към края на четвъртата коронавирус вълна. Бих желал да оставя по тази тематика думата на експертите и експер...

Според него изборите няма да повлияят значително на разпространяването на вируса, само че има риск по време на празниците в края на годината, когато у нас се завърнат българи от чужбина, които са с по-слабо имунизационно покритие. Ефектът от това ще се почувства при започване на идната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР