Има три много важни неща, които никак не е желателно

...
Има три много важни неща, които никак не е желателно
Коментари Харесай

Кои са трите правила, които децата на Матю Макконъхи не бива никога да нарушават

Има три доста значими неща, които по никакъв начин не е желателно да се споделят в дома на Матю Макконъхи.

Актьорът неотдавна гостува на Опра Уинфри в предаването ѝ “The Oprah Conversation”, с цел да разпространява записките си „ Зелена светлина “.

Той показа по какъв начин със брачната половинка си Камила Алвес Макконъхи възпитават трите си деца – Леви на 12, Вида на 10 и Ливингстън на 8. Носителят на Оскар съобщи, че като родители „ в действителност изискват почитание и доверие в дома “ и не толелират нечестността, както и няколко изречения.

A post shared by (@officiallymcconaughey) on Jun 21, 2020 at 7:31am PDT

„ Не разрешаваме да се лъже в къщата. Не можете да казвате „ не мога “ и не можете да употребявате думата „ ненавиждам “, разкри Макконъхи, инцидентно нарушавайки едно от личните си правила. „ Тези три думи ще ви основат огромни проблеми в нашата къща. Казването на неистина, „ не мога “ или „ ненавиждам “. “
 Най-добрите моменти на Матю Макконъхи и Камила Алвес под светлините на прожекторите  Най-добрите моменти на Матю Макконъхи и Камила Алвес под светлините на прожекторите  Най-добрите моменти на Матю Макконъхи и Камила Алвес под светлините на прожекторите  Най-добрите моменти на Матю Макконъхи и Камила Алвес под светлините на прожекторите
Той също по този начин желае децата му да бъдат смирени, само че да не се свенят от триумфа на фамилията си.

„ Ако някое дете в учебно заведение в миналото ви каже „ О, обзалагам се, че живеете в огромна къща, тъй като татко ви е прочут “, не навеждайте глава. Погледнете нагоре и отговорете: „ Да, в действителност живеем в хубава къща. Баща ми работи доста интензивно, с цел да бъде допустимо най-хубав в работата си. “

on May 25, 2020 at 8:04am PDT

Макконъхи също по този начин показа, че се надява децата му „ да станат самостоятелни, добросъвестни, способени младежи в живота си “ , добавяйки, че те са доста благи деца.

Докато Макконъхи разказваше за ролята си на родител, той също показа доста за личните си родители по време на турнето за промотиране на книгата си.

Актьорът разкри, че е бил отчужден от майка си Кей в продължение на съвсем десетилетие. Връзката им се е разпаднала, откакто тя почнала да споделя персонални неща пред пресата.

A post shared by (@camilamcconaughey) on Oct 25, 2020 at 8:04am PDT

„ Имахме диалози между тях и тогава внезапно – хоп! – това, за което говорехме, щеше да се окаже във вестника три дни по-късно. А аз бях: „ Мамо, това беше сред нас! “

„ Преживяхме интервал, когато в действителност не споделях доста с нея “, добави артистът. „ Тя стана различен човек. “

Но откакто майка и наследник слагат граници в връзките си и намерат амнистия, двамата още веднъж се схващат добре. А Кей се радва доста на историите в записките на Макконъхи.

on Oct 20, 2020 at 7:45am PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР