Има три мача от NFL в днешния график за Деня

...
Има три мача от NFL в днешния график за Деня
Коментари Харесай

Играят ли Washington Commanders NFL футбол днес на Деня на благодарността?

Има три мача от NFL в днешния график за Деня на благодарността. Но значи ли това, че Вашингтонските командири играят през днешния ден? Прочетете, с цел да разберете всичко, което би трябвало да знаете за днешните игри на NFL за Деня на благодарността, както и какво би трябвало да знаете за това по какъв начин и по кое време да ги гледате. (И не забравяйте да се възползвате от страхотните предложения за поточно предаване на Черен петък, налични през днешния ден, до момента в който го вършиме.)

Гледайте 49ers по Sling TV

Играят ли Washington Commanders на Деня на благодарността тази година? < /h2>

Да, Washington Commanders ще играят мач за Деня на благодарността против Dallas Cowboys. Днешният мач за Деня на благодарността сред Dallas Cowboys и Washington Commanders ще се играе в четвъртък, 23 ноември от 16:30 ч. ET (13:30 ч. PT). Играта ще се излъчва по CBS и ще се предава онлайн от Paramount+ и други снабдители, изброени по-долу.

Как да гледате днешния мач на Washington Commanders без кабел

Докато множеството кабелни пакети включват CBS, елементарно е да гледате днешната игра на Деня на благодарността на Washington Commanders, в случай че CBS не е включена в абонамента ви за кабел или в случай че нямате кабел. Най-добрите ви варианти за гледане са по-долу, множеството с понижени цени за Черен петък.

Излъчвайте поточно Washington Commanders на Paramount+ и спестете за Черен петък

Ако нямате пакет за кабелна телевизия който включва CBS, един от най-лесните способи да гледате онлайн всички мачове на NFL, предавани по CBS (включително днешния мач Washington Commanders против Dallas Cowboys) е посредством абонамент за Paramount+. Стриймърът предлага достъп до всички игри на NFL на локално и национално равнище, излъчени по CBS на всички равнища на абонамент. Освен това можете да гледате футбол от най-високо равнище като Шампионска лига онлайн и SEC колежански футболни мачове, както и голям брой хитови излъчвания като „ Survivor “ и „ NCIS “. Paramount+ също е извънредният дом за стрийминг на Super Bowl LVIII през 2024 година

Сделка за Черен петък на Paramount+: Paramount+ се продава за Черен петък. Вземете Paramount+ Essential за $1,99/месец за 3 месеца ($59,99 таксувани годишно). Или вземете Paramount+ с Showtime за $3,99/месец за 3 месеца ($119,99 таксувани годишно).

Тази лимитирана по време оферта изтича на 3 декември 2023 година Имайте поради, че тази оферта за Черен петък е налична единствено за нови и някогашни клиенти.

Започнете да спестявате от Paramount +

Или вземете месец Paramount+ гратис

Изненада – има не една, а две покупко-продажби на Paramount+, с цел да се възползвате от този сезон на Черния петък. можете да получите първия си месец на Paramount+ гратис, когато употребявате код STREAMNFL. Обърнете внимание, че не можете да се възползвате и от двете покупко-продажби за поточно предаване в Черен петък – ще би трябвало да изберете една.

Вземете Paramount+ като част от Walmart+ и бъдете подготвени за Черен петък

Абонаментната услуга Walmart+ за извършване на покупки включва достъп до равнище Paramount+ Essentials (с NFL игри онлайн като тази), на стойност $60 на година. Абонатите на Walmart+ също получават отстъпки за бензин в станциите на Mobil и Exxon, достъп до специфични предложения единствено за членове (включително ранен достъп до ценообразуването на Черен петък и Кибер понеделник), доставка до дома в същия ден от вашия локален магазин и доста други.

Walmart+ коства $98 на година или $7,95 на месец. Докоснете бутона по-долу, с цел да научите всички предимства на Walmart+ и да започнете своя 30-дневен безвъзмезден експериментален интервал.

Защо харесваме Walmart+:

Членовете на Walmart+ получават достъп до тази игра посредством услугата за стрийминг Paramount+.Можете да получите хранителни артикули до дома ви бързо – от време на време в същия ден –  без да плащате надценки, сходни на Instacart. Членовете на Walmart+ получават ранен достъп до офертите на Черния петък на Walmart. Можете да вършиме връщания от вкъщи – Walmart ще ги вземе вместо вас. Прилагат се ограничения; би трябвало да участва за взимане. Започнете своя безвъзмезден експериментален интервал за Walmart+

Гледайте гратис играта на Деня на благодарността Washington Commanders с FuboTV

Можете да гледате всички днешни игри за Деня на благодарността, в това число тази, на FuboTV. FuboTV е насочена към спорта стрийминг услуга, която предлага достъп до съвсем всяка игра на NFL за сезона. Пакетите включват CBS, Fox Sunday NFC игри посредством " NFL on Fox ", NBC (Sunday Night Football), ESPN (Monday Night Football), NFL Network и други, тъй че ще можете да гледате повече от днешните игри, всички без абонамент за кабел.

За да гледате NFL без кабел, започнете седемдневен безвъзмезден експериментален интервал на Fubo. Можете да започнете да гледате незабавно на вашия тв приемник, телефон, таблет или компютър. В допълнение към NFL футбол, FuboTV предлага MLB, NBA, NHL, MLS и интернационалните футболни игри.

Сделка за Черен петък на FuboTV: FuboTV предлага договорка за Черен петък. За стеснен интервал от време новите клиенти могат да спестят $40 от проектите Pro, Elite и Premier на Fubo - $20 отстъпка за първия и втория месец. Това значи, че можете да получите проект Fubo Pro, започващ от $55 на месец. Необичайно е за FuboTV да организира този тип промоция, тъй че се възползвайте, до момента в който можете.

Върхови характерности на FuboTV Pro Tier:

Няма контракти с FuboTV. Можете да се откажете когато и да е. Нивото Pro включва 169 канала, в това число NFL Network. (Ще би трябвало да надстроите до Ultimate за NFL RedZone.) FuboTV включва всички канали, от които ще се нуждаете, с цел да гледате колежански и професионален футбол, в това число CBS (не се предлага посредством Sling TV). Всички равнища идват с 1000 часа основан в облак DVR запис. Предавайте поточно на вашия тв приемник, телефон и други устройства. Започнете своя безвъзмезден експериментален интервал на FuboTV

Гледайте днешния мач на Washington Commanders на Hulu + Live TV

Можете да гледате NFL, в това число NBC и NFL Network, с Hulu + Live TV. Пакетът включва достъп до 90 канала, в това число Fox и FS1. Включено е и безкрайно DVR вместилище. Гледайте всеки мач във всяка мрежа с Hulu + TV онлайн, плюс гледайте онлайн предсезонни игри на NFL, извънредни игри онлайн от постоянния сезон, известни студийни излъчвания (включително NFL Total Access и номинираното за Emmy шоу Good Morning Football) и доста други. Всички днешни игри за Деня на благодарността се излъчват по Hulu + TV онлайн.

Hulu + TV онлайн идва в комплект с ESPN+ и Disney+ за $77 на месец.

Сделка за Черен петък на Hulu: Имайте поради, че има сделка за Черен петък на Hulu, която не включва стрийминг онлайн от NFL на днешния мач – можете да получите една година на Hulu за $0,99 на месец за една година и Disney+ за $2 на месец в допълнение.

$77 на месец в Hulu

Гледайте футбол на NFL онлайн на Деня на благодарността с цифрова HDTV антена

Нямате потребност от кабел, с цел да гледате днешния мач на Washington Commanders. Просто цифрова HDTV антена.

Ако прерязвате кабела към вашата кабелна компания, не сте сами; в действителност имате шанс. Все още можете да гледате NFL по малкия екран с налична стайна антена, която извлича локални ефирни HDYC канали като CBS, NBC, ABC, Fox, PBS, Univision и други Ето най-важното: Няма месечна такса.

Всеки, който живее в отчасти блокиран регион (тези покрай планини или жилища на първия етаж), антената за цифрова телевизия може да не улови добър сигнал – или какъвто и да е сигнал въобще. Но за доста домове антената за цифрова телевизия обезпечава съществено на ниска цена метод да гледате колежански футбол, без да плащате на кабелна компания. Вътрешните телевизионни антени също могат да обезпечат по този начин нужното телевизионно аварийно копие, в случай че стихия прекъсне кабела ви (или вашата кабелна компания влезе в спор с мрежа).

Тази усилена вътрешна HDTV антена твърди, че има 250 -миля обсег и се доставя с 16,5-футов коаксиален кабел. Той е оценен с 4,0 звезди от рецензенти на Amazon. Обикновено $33, сега се продава за $22 след ваучър преди Черния петък.

$22 в Amazon

Гледайте играта Washington Commanders на телефона си с NFL+

Ако желаете да гледате тази игра на вашия телефон – и целия необикновен футбол, който следва този сезон – . Премиум услугата за стрийминг, започваща от $40 на година (или $7 на месец), предлага достъп до NFL Network. И да, това включва игри, които се излъчват отвън пазара. За да увеличите още повече вашето NFL преживяване, можете да надстроите до NFL+ Premium с NFL RedZone и да гледате до осем NFL игри по едно и също време. Наличен е седемдневен безвъзмезден експериментален интервал.

Върхови функционалности на NFL+:

Получавате достъп до всички предсезонни игри на NFL, в това число тези, които не са на пазара.NFL+ ви разрешава да гледате поточно предаване на локално равнище и игри от постоянния сезон в праймтайма на вашия телефон или таблет, само че не и на вашия тв приемник. Включва NFL Network (и NFL RedZone с NFL+ Premium), тъй че е добър вид за тези, които желаят да предават поточно футбол в придвижване. Налични са цялостни повторения на играта против в допълнение възнаграждение. $7 на месец в NFL+

Чакате играта да стартира? Разгледайте новия магазин за футболни почитатели на Amazon и офертите за Черен петък

Ако чакате днешния мач да стартира, в този момент е превъзходен миг да разгледате новия магазин за почитатели на NFL на Amazon. Магазинът за почитатели на Amazon NFL е цялостен до краен лимит с публично лицензирана екипировка за почитатели: ще намерите фланелки, отборни флагове, тениски, качулки и други, в това число тонове страхотни коледни дарове за почитателите на NFL в живота ви. В Amazon също ви чакат доста страхотни предложения за ранния Черен петък, в това число някои наложителни предложения за Черен петък на тв приемници за гледане на спорт.

Докоснете бутона по-долу, с цел да се насочите непосредствено към страницата на NFL Fan Shop в Amazon и изберете обичания си тим.

ПАЗАРУВАЙТЕ В МАГАЗИНА ЗА ФЕНИ НА NFL НА AMAZON ПАЗАРУВАЙТЕ СДЕЛКИ ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК НА AMAZON

Какви тимове от NFL играят на Деня на благодарността 2023?

Седмица 12 от сезон 2023 на NFL стартира с три огромни футболни игри за Деня на благодарността. Ето цялостната футболна стратегия за Деня на благодарността 2023 година

Грийн Бей Пакърс против Детройт Лайънс, 12:30 ч. ET (Fox) Вашингтон Командърс против Далас Каубойс, 16:30 ч. ET (CBS) Сан Франциско 49ърс против Сиатъл Сийхоукс, 20:20 ч. ET (NBC)

График за Сезон 12 на НФЛ 2023

Графикът за Сезон 12 на НФЛ 2023 година е по-долу. Всички изброени времена ET. Играта, която виждате да се излъчва на локално равнище, ще зависи от вашата географска област.

Четвъртък, 23 ноември

Грийн Бей Пакърс против Детройт Лайънс, 12:30 ч. (Fox) Вашингтон Командърс против Далас Каубойс, 16:30 ч. (CBS) Сан Франциско 49ърс против Сиатъл Сийхоукс, 20:20 ч. (NBC)

Петък, 24 ноември

Маями Долфинс против Ню Йорк Джетс, 15:00 ч. (Amazon Prime)

Неделя, 26 ноември

Ню Орлиънс Сейнтс против Атланта Фалкънс, 13:00 ч. (Fox) Питсбърг Стийлърс против Синсинати Бенгалс, 13:00 ч. (CBS) Jacksonville Jaguars против Houston Texans, 13:00 ч. (CBS) Tampa Bay Buccaneers против Indianapolis Colts, 13:00 ч. (CBS) New England Patriots против NY Giants, 13:00 ч. (Fox) Каролина Пантърс против Тенеси Тайтанс, 13:00 ч. (Fox) LA Rams против Arizona Cardinals, 4:05 pm. (Fox) Кливланд Браунс против Денвър Бронкос, 16:05 ч. (Fox) Канзас Сити Чийфс против Лас Вегас Рейдърс, 16:25 ч. (CBS) Бъфало Билс против Филаделфия Ийгълс, 16:25 ч. (CBS) Балтимор Рейвънс против Лос Анджелис Чарджърс, 20:20 ч. (NBC)

Понеделник, 27 ноември

Чикаго Беърс против Минесота Викингс, 20:15 ч. (ABC, ESPN)

Сюжети, които следим през този сезон на NFL

Важни дати, които би трябвало да запомните: 

Редовният сезон на NFL 2023 продължава през днешния ден до 7 януари 2024 г. Плейофите са планувани за От 13 януари до 28 януари 2004 година Super Bowl LVIII е плануван за 11 февруари 2024 година в Лас Вегас

Първата игра на Черен петък на НФЛ: Лигата става огромна на Деня на благодарността тази година с три мача, последвани от първия си -вечна игра Черен петък. Въпреки че планиращите безспорно са очаквали по-голям мач сред Делфините и Джетс, преди куотърбекът на Джетс Арън Роджърс да претърпи травма в края на сезона по време на първия мач на тима за сезон 2023, NFL към момента има огромни очаквания, че разширението на покритието си в Черния петък също ще разширете оценките.

Здравейте, споделям се Джошуа Добс. Ако следвате Кливланд Браунс, ще си спомните, че аварийният куотърбек на подготвителния лагер на тима беше 28-годишният калфа QB Джошуа Добс. Браунс размениха Добс на Аризона Кардиналс през август, където той беше титуляр на тима, до момента в който франчайз QB Кайлър Мъри се възстановяваше от травма. На 31 октомври Добс беше продаден на Минесота Викингс. Шест дни по-късно той беше на терена, откакто титулярът на викингите напусна мача със разтърсване на мозъка. Добс изведе викингите до победа над Атланта Фалкънс, макар че не е упражнявал или не е научил имената на съотборниците си. Добс стана първият куотърбек в историята на NFL с поредни три тъчдаун мача за разнообразни тимове и продължава да титуляр за Vikings.

Добро утро, Балтимор. Много часове спортни излъчвания на НФЛ през последните години бяха отдадени на аргументирането на гения (или неналичието на такъв) на бранителя на Балтимор Рейвънс Ламар Джаксън. Ламар постоянно е бил динамичен състезател, само че експертите (и почитателите на Bengals) обичат да настояват, че Ламар движи топката прекомерно постоянно. Ravens са 8-3, идвайки в Седмица 12 и песните за MVP следват Lamar (отново) на всяка крачка. Джаксън има пет бързи тъчдауна този сезон, което без подозрение подхрани огъня.

Свързано наличие в CBS Essentials

Най-добрите телевизионни предложения за Черен петък 2023 година, които към този момент са онлайн Сделка за стрийминг на Sling TV Черен петък: Вземете безвъзмезден Amazon Fire TV Stick Lite и $30 отстъпка за първия ви месец
Сделка за Черен петък на Walmart: Вземете 55-инчов тв приемник Roku 4K през днешния ден единствено за $188Нови покупко-продажби за Черен петък 2023 на Walmart идват през днешния ден: Спестете от PS5, Apple AirPods, Roku Телевизори и други
Най-добрите телевизионни и интернет пакети: Спестете пари и получете услугите, които желаете Маратонки Nike Zoom NFL Pegasus 40: Как да купите обувки за Cowboys, Chiefs, Steelers, Jets и други [CBS Sports]Как да хвърлите NFL гледайте парти [CBS Sports]Най-добрите тв приемници за гледане на спорт през 2023 г.
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР