Има толкова много различни хакове за красота, че може да

...
Има толкова много различни хакове за красота, че може да
Коментари Харесай

Жена споделя „недооценен“ хак за възглавници, за да изчистите лесно кожата си

Има толкоз доста разнообразни хакове за хубост, че може да е мъчно да ги изпробвате всичките, с цел да разберете какво работи добре за вас - само че една жена счита, че ключът към чистата кожа е хак на възглавницата.

Пробивите са неизбежни, даже в случай че имате най-актуалната рутинна грижа за кожата. От нездравословна храна до замърсяване и даже стрес, петната могат да се появят заради безчет аргументи – само че най-вероятно ще желаете да се отървете от тях допустимо най-скоро. Но от кое място да започнете?

Една жена разяснява тематика за пристрастени към грижата за кожата, като попита кои са най-„ недооценените препоръки за грижа за кожата “ и показа личния си съвет, преди да помоли другите да се включат.

Тя написа: „ Сменяйте постоянно калъфката на възглавницата и чаршафите си. Не знам по какъв начин другояче да го кажа меко, това евентуално е един от най-недооценените препоръки за всички.

„ Ако сте някой който към момента следва всички рутинни процедури и откри, че получавате пъпки, проверете калъфката на въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР