Има такъв народ видяха, че не може да се сформира

...
Има такъв народ видяха, че не може да се сформира
Коментари Харесай

Кирил Петков: Надявам се да продължа да работя с част от колегите ми в служебния кабинет

" ИТН " видяха, че не може да се образува държавно управление и единственото, което могат да създадат сега, е да се отдръпват. Подкрепата им за президента е нещо хубаво, тъй като той несъмнено заслужава. От друга страна те евентуално се готвят за предизборна акция - виждат рейтинга на президента и споделят: " Ами ние сме с него ".

Това съобщи служебният министър на стопанската система Кирил Петков пред DW, представен от Епицентър.

" Но, да, ние желаеме под някаква форма да продължим да бъдем най-малкото коректив на това, което се случва. Имаме силата да продължаваме да бъдем част от смяната. Как това ще се случи - не ни е изключително значимо като конструкция. Важното е като краен резултат ние да успеем да бъдем част от него ", съобщи Кирил Петков.

Той се надява да продължи да работи с част от своите сътрудници от служебното държавно управление.

" Лично аз като " аз " на никое място няма да отида. Защото разбрах едно: в случай че нещо се прави, би трябвало да се прави отборно. Най-малкото в един по-тесен кръг от хора, които към този момент сме били част от смяната. С този кръг хора ние бихме работили в синхрон: аз и Асен Василев, Ники Денков... Ето най-малкото трима души, които работят в синхрон и отборно ", акцентира служебният министър.
И добави, че парадоксите, с които служебното държавно управление се сблъсква не престават.

" Ние поискахме оставката на изпълнителния шеф на Държавната консолидационна компания, а той ни сподели, че ще намерения до на следващия ден следобяд /б.р. днес/. Сега, след тази вест, се надяваме, че той ще вземе това решение още през днешния ден /б.р. вчера/. За нас сега е доста значимо ДКК да влезе под надзор ", даде образец министърът на стопанската система.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР