„Има такъв народ” вече няма никакво място в преговорите за

...
„Има такъв народ” вече няма никакво място в преговорите за
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Няма да подкрепим правителство на лицемерие

„ Има подобен народ” към този момент няма никакво място в договарянията за сформиране на кабинет. Отиваме на избори. Това съобщи водачът на партията Слави Трифонов в изключително изказване във връзка изтеклия запис от среща на парламентарната група на „ Демократична България”.

" Днес Христо Иванов и ПГ на Демократична България за първи път приказваха това, което в действителност мислят – в постройката на Народно събрание, в ефир, в интернет, с включени микрофони и камери. Говориха, тъй като не знаеха, че са онлайн и лицемерието им лъсна пред всички. За първи път видяхме същинското лице на лъжата, операцията и политическа еквилибристика ", разяснява Трифонов.

Той цитира следното изявление на Иванов: „ (...) Допуснахме мисълта да се беседва с Има Такъв Народ. Това значи, че те към този момент не могат да кажат „ Има Такъв Народ са 100% мафия, а ние сме 100% бели”, т.е. – нещата започнаха леко да се размиват ".

Ние към този момент нямаме никакво място в тези безсмислени и лицемерни договаряния, тъй като Христо Иванов ги приключи. Ние държавно управление на двуличие няма да вършим, няма да го подкрепим и ще отидем на избори. Това сподели в особено изказване ръководителят на „ ИТН “ Слави Трифонов.

„ Не се опасяваме от избори и от това какво ще се случи на избори, тъй като там не вземат решение социолозите, а взема решение суверенът “, съобщи Трифонов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР