Има такъв народ“ върна папката на президента веднага празна, за

...
Има такъв народ“ върна папката на президента веднага празна, за
Коментари Харесай

Вълчев: Ако поканените от президента откажат да са премиери, ще сме с правителство в оставка

„ ИТН “ върна досието на президента незабавно празна, с цел да не бавим процеса. Щеше да е безконтролно да кажем: ето, ще предложим държавно управление, не виждам по какъв начин внезапно с третия мандат всички ще се схванат изключително когато ние постоянно сме били за експертно държавно управление. “ Това разяснява зам.-председател на ПГ НА Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.

Провали се и третият опит за постоянен кабинет в границите на 49-ото Народно заседание

Вчера президентът стимулира решението си да връчи последния мандат на най-малката парламентарна група с думите: „ Да, най-малобройната, само че и демонстрирала нееднократно поредни позиции “.

От Има Такъв Народ показаха вяра, че изборите за Народното събрание могат да се проведат в един ден с тези за Европейски парламент – на 9 юни.

Според него в случай че всички, на които може да се предложи по Конституция да са служебни министър председатели, откажат, ще би трябвало да остане това държавно управление в оставка на власт.

Засега не е ясно на кого Румен Радев ще предложи поста

„ Възможно е сега да остане едно Народно заседание, на което няма кой и по какъв начин да приключи пълномощията, ще остане един Министерски съвет в оставка, неконтролируем от безусловно никого и тогава се влиза в действителност в една такава задънена улица, за която няма опция в Конституцията за решение “, счита той.

Тя беше единствената фигура, която не беше близка с нито една политическа партия, сподели президентът при срещата с ПП-ДБ

Вълчев разяснява, че държанието на Има Такъв Народ в Народното събрание ще донесе по-добър резултат на партията на идващите избори.

„ Нашето държание в границите на това национално заседание ще ни донесе по-добър резултата на идващите избори “, добави Вълчев.

Той сподели и  че машини би трябвало да има в изборния развой, само че не тези машини.

„ Софтуерът им е уязвим. IT експерти прегледаха кодовете им и го потвърдиха “, съобщи Вълчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР