“Има такъв народ“ ще включи в своя проект за правителство

...
“Има такъв народ“ ще включи в своя проект за правителство
Коментари Харесай

ИТН няма да включи служебни министри в кабинета

“Има подобен народ “ ще включи в своя план за държавно управление единствено лични номинации. В кабинета няма да попаднат служебни министри или предлложения на Българска социалистическа партия, Демократична България и ИБГНИ. Това разгласи депутатът от Има Такъв Народ Филип Станев в събота пред Българска национална телевизия.

Преди два дни Движение за права и свободи разгласи, че няма да поддържа кабинет на Има Такъв Народ, в който има министри от служебното държавно управление.

Кандидатите за министри в кабинета на " ИТН " ще бъдат оповестени обществено едвам откакто държавното управление бъде импортирано за утвърждение в Народното събрание.Той не посочи дали с проектосъстава ще бъдат авансово осведомени най-малко сътрудниците, от които се чака поддръжка.

И трите партии упорстват да знаят личностите, които ще реализират политиките, по които има единодушие. Очаква се идната седмица номинираният за министър председател Пламен Николов да разиска с тях целите на държавното управление си.

Филип Станев сподели, че в кабинета на Има Такъв Народ ще влязат някои от номинираните за министри в първото препоръчано държавно управление скандидат за министър председател Николай Василев
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР