Има такъв народ ще върне мандата. Изплющаха медиите. И заваляха

...
Има такъв народ ще върне мандата. Изплющаха медиите. И заваляха
Коментари Харесай

Юрист: Екипът на Слави Трифонов избра пътя на промяната

" ИТН " ще върне мандата. Изплющаха медиите. И заваляха отзиви. Как, за какво, какво. Най-вече отзиви на самостоятелни. На такива, от които нищо не зависи.
Защото нито един от тях не е обул гащите на Партията на Слави. Снощи другар ми писа, че Слави би трябвало да върне мандата тъй като...и изреди доста за какво. И беше прав.
 Какво игра Слави Трифонов: Шахмат или покер? Какво игра Слави Трифонов: Шахмат или покер?
Слави Трифонов постави завършек на парламентарните подозрения от онази естрада, на която е време да се постави край - фейсбук пост. Той съобщи, че...
Аз му споделих пък и че има доста с цел да вземе мандата. Но нито един от нас не мисли като управлението на Има Такъв Народ. И носи тяхната отговорност. Едни пиленца, край Въртопо в Младост чуруликаха, че имало формирани два кабинета, един програмен и един длъжностен.
Те чикчирикаха и че две посолство упорствали за разнообразни сюжети. Едно европейско, да има коалиционене кабинет-леляната огромна коалиция жанр Меркел, и едно неевропейско - да минем със служебно държавно управление.
Първото е синоним на взаимозависимост от досегашните ръководещи, второто било апотеоз на тъкмо това, за което протестиращите са упорствали.
Промяна...
" Така че го разбирам екипа на Слави. Те избраха пътят на смяната. От тук нататък става забавно. Нали ", във Facebook.
 Кадиев: Съжалявам, че ИТН връщат мандата, имаха опция да свършат значими неща Кадиев: Съжалявам, че " ИТН " връщат мандата, имаха опция да свършат значими неща
" Политиката е изкуство да постигнеш оптималното с наличните средства. Съжалявам, че Има Такъв Народ връщат мандата. Имаха всички благоприятни условия да...
" Ако Корнелия Нинова вземе мандата, което е допустимо, тя, най-вероятно ще предложи държавно управление и то ще бъде подкрепено от ГЕРБ. 43+75 прави 118 гласа...Вероятно ще се откри и някой да продаде душицата си за....и да издундуркат до 120 гласа. По милион на глас. Колко му е.
А че по-късно такава партия като Българска социалистическа партия няма да има на никого не му дреме. Ни на Бойко, ни на Корнелия самовлюбена в гласа си, ни на подвластния Сергейчо с неговите изгори. Ни на мен..Но е налице схемата на Маркс в деяние. Малко изменена за нашенските условия. Пари-власт-пари прим. Заместваме стоката с власт, или властта става стока.
Кой може да спре този развой. Най-интересното е, че това може да е единствено и само Българска социалистическа партия. Ако 30 индивида гласоподават по съвест и против Нинова. Дигитално да гласоподават.
Дали ще стане. Позволявам си да имам подозрение, тъй като властта непременно има една извънредно опияняваща миризма. Нещо като миризмата на паднала жена.Или паднал мъж. Ще забележим. Ще е забавно.
Както някой би споделил. Вземаме купата с пуканки и се зареждаме пред тв приемника. Изненадите предстоят. Примерно в идващия Парламент да влезе Васил Божков, а Да България да има най-вече гласове.
 Аламанов: Шахматист не е задоволителна подготовка за министър председател, сподели пожарникарят-охранител Аламанов: Шахматист не е задоволителна подготовка за министър председател, сподели пожарникарят-охранител
" Още пролетни етюди: -> Борисов: " Ние в никакъв случай не приказваме от името на народа, само че българите желаят друго. " -> " Страхливост е да сло...
Примерно....
И ще повторя нещо, взето назаем от Георги Господинов. Гледката на умиращи динозаври е едно от най-непоносимите неща, които съм виждал. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР