Има такъв народ ще направи всичко възможно парламентът да работи.

...
Има такъв народ ще направи всичко възможно парламентът да работи.
Коментари Харесай

ИТН не иска депутатски кюфтета, а експертно правителство


" ИТН " ще направи всичко допустимо Народното събрание да работи. За да работи, би трябвало да има държавно управление, а с цел да си свърши работата, то би трябвало да е експертно.

Това коментира водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във видео изказване, оповестено във фейсбук профила му. По думите му партията ще поддържа държавно управление с експерти- хора, които схващат.

Има Такъв Народ е в 49-ия парламент, с цел да работи, а не да гони тяснопартийни ползи, посочи Трифонов и добави, че партията му не се вълнува от депутатските заплати и депутатските кюфтета.
 Тошко Йорданов протегна ръка за третия мандат
Тошко Йорданов протегна ръка за третия мандат

Щансът за кабинет с първия мандат е завършил, по този начин е и с втория

Според лидера на ИТН  Народното събрание е цялостен с хора, които не би трябвало да са там. " Лъжи, измами, приказват се неща, които нямат нищо общо с действителността и най-много няма кой да поеме отговорност ".

Как да работи страната без държавно управление, пита Слави Трифонов? Тя е на автопилот със аероплан без гориво, по думите му. Няма бюджет, няма държавно управление, няма качествена правосъдна система.

Заместник-главният прокурор да не го убие основния прокурор Иван Гешев, установи Трифонов. " Все едно не става дума за България, а за наркокартели в Мексико ", засегнат е водачът на " ИТН ".
 Крум Зарков: Диагнозата е ясна, време е за лекуване
Крум Зарков: Диагнозата е ясна, време е за лекуване

Зарков ще се бори цялата истина по случая Гешев - Сарафов да бъде разкрита
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР