Има такъв народ ще направи всичко възможно да бъде съставено

...
Има такъв народ ще направи всичко възможно да бъде съставено
Коментари Харесай

Каримански, ИТН: Необходимо е да сме денонощно будни и да браним новаторството

„ ИТН ” ще направи всичко допустимо да бъде формирано държавно управление и Народното събрание да работи през целия си мандат, уточни той. По думите му парламентарната група на партията ще следва три съществени правилото.

„ Първият принцип е обвързван с това, че хората са естествено разнообразни. Ние тряба да намираме пътя един към различен и да се раздваме на различнията си. Точно в тази зала, наречена от Захари Стоянов „ свещена ”, бих желал да покажем сговор и почтено повдение, уместно на високия морал на народния представител. Необходимостта от възобновление е повече от жадувана, с това е обвързван и вторият принцип- любознателността. През вековете будителите по нашите земи са съумели да отредят почтено място на българската нация измежду международното обучение. Знанието е изобилен запас ”, разяснява той, представен от Нова тв.

Каримански прикани да се впрегне цялата креативност, предлагайки същинска смяна.

„ Третият принцип е обвързван с креативното начало на всеки един от нас. Всички жители, които желаеме нововъведения е належащо да сме непрекъснато будни и да браним новаторството ”, добави той.

Според Каримански в законите би трябвало да се плануват правила за дейно потребление на естествените запаси.

„ Необходим е закон за по-голям обсег на груповите дейности в тази посока и тяхната бистрота ”, изясни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР