Има такъв народ са изцяло готови със състава на правителството,

...
Има такъв народ са изцяло готови със състава на правителството,
Коментари Харесай

ИТН готови със състава на кабинета, останалото било бля-бля-бля“

" ИТН " са напълно подготвени със състава на държавното управление, в това число са избрали и какъв да е министър председателят. Това разгласи още Тошко Йорданов в Народното събрание, откакто първо от трибуната направи декларация във връзка вчерашното изказване на протестните партии " Демократична България " и " Изправи се.БГ, Ние идваме ".

Има Такъв Народ са възмутени от промяната на позицията на партиите и питат за какво им оферират имена на министри, откакто останалите партии са заявили, че не желаят постове.

" Ще изчакаме президента Румен Радев да връчи мандат на премиера и като получим този мандат, тогава ще бъдат оповестени личностите в Министерски съвет , уточни Йорданов.

Относно процедурата той посочи, че концепцията била следната - " Мандатът го дава президентът, той ни изчаква, ние сме си подготвени, тъй като сме си подготвени , ние постоянно сме подготвени. Разговорите бяха за политики и по какъв начин да бъдат осъществени, президентът чака да дадем знак и ние до края на седмицата щяхме да приключим с изясняването на детайлите, и щяхме да изпратим сигнал на президента за мандат. "

Тошко Йорданов обаче съобщи, че няма да кажат кой ще е министър председател, тъй като нямат получен мандат. " Когато получим мандат, тогава ще има изясненост. "
 Има Такъв Народ упрекнаха Асен Василев в кражба на интелектуална благосъстоятелност
Има Такъв Народ упрекнаха Асен Василев в кражба на интелектуална благосъстоятелност

Гошко Йорданов не схваща какво се е случило за 4 дни

Препъни камъкът сред Има Такъв Народ и протестните партии се оказва вчерашното им изтъкване като добър министър - на финансите Асен Василев, въпреки Демократична България да бяха безапелационни, че не оферират посочените от тях имена, а единствено ги харесват и желаят те да бъдат надграждани. За Асен Василев депутатът от Има Такъв Народ съобщи, че той е " в очевиден спор на ползи ".

Тошко Йорданов разяснява още фигурата на министъра на финансите Асен Василев: На първия диалог са го поканили, тъй като общественият му облик е бил добър. Когато са водени диалози, той е поискал да бъде финансов министър, с мотив, че желае да спре мръсните пари на ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Ние казахме супер - предложихме му поста вицепремиер по европейските фондове и да извадим комисията за финансово разузнаване от ДАНС и да му я дадем на директно послушание. Той сподели супер, само че аз желая да съм финансов министър. Светнаха няколко лампи и проучихме за какво желае да е финансов министър и стигнахме до схемата - като човек, който е откраднал интелектуална благосъстоятелност, не е добра концепция да бъде в нашия кабинет и по принцип, тъй че по тази причина се отказахме. "
 Асен Василев още не е чул ясни политики от Има Такъв Народ
Асен Василев още не е чул ясни политики от Има Такъв Народ

За инспекцията на шефа на Национална агенция за приходите той насочи въпроса към Гешев

" Ако ние сбъркаме нещо, вземаме бързо решение. Съставът може да е светци, само че в случай че няма поддръжка, това няма значение. Условията на протестните партии бяха да водим диалози, с цел да водим общи политики. Направихме това, изтеглихме ги, господин Трифонов сподели по-важно е страната да има кабинет, въпреки че когато водихме диалога, имаше хора на друго мнение, той беше прав, изтеглихме кабинета и отидохме на диалози, а в този момент се върнахме на точка А. Всичко друго е бля-бля-бля. Следвайте парите, прикани Тошко Йорданов.
 Снимка 540977
Източник:

А на въпрос дали договарянията в този момент ще продължат - Йорданов отговори: зависи от Демократична България . " Защо Христо Иванов излезе с такава декларация и пробутват три съответни имена от служебния кабинет, като едното е в очевиден спор, задайте си въпроса. Разговорите с тях били за дълбоката правосъдна промяна, промяна на основния прокурор, унищожаване на спецсъда и прокуратура, това беше основата - там нямаме разминавания, в този момент му задайте въпроса, откакто тази цел ще има цялостната поддръжка на Има Такъв Народ и ще работим в стоманен екип дружно в тази посока, за какво Христо Иванов измести акцента и стартира да поучава за министри. "
 Протестните партии светнаха алена лампичка към Има Такъв Народ Обновена
Протестните партии светнаха алена лампичка към Има Такъв Народ

Демократична България и " Изправи се БГ!Ние идваме! " отхвърлят поддръжка непременно

Радостин Георгиев от Има Такъв Народ уточни, че за първи път в историята на българската политика победител показва детайлно пред другите партии политики и стратегии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР