Има такъв народ“ няма да подкрепи бюджета на Асен Василев,

...
Има такъв народ“ няма да подкрепи бюджета на Асен Василев,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Асен Василев е некадърен министър, а бюджетът му е глупав и увеличава данъците

„ ИТН “ няма да поддържа бюджета на Асен Василев, тъй като той е извънредно несръчен финансов министър “, разяснява пред публицисти в централата на партията Тошко Йорданов, ръководител на парламентарната група на „ ИТН “.

Това е трети малоумен бюджет, който вкарва в страната, и откогато е финансов министър, ние сме във финансов недостиг и инфлацията, т.е. повишението на цените на всичко е в пъти по-голямо и хората са в пъти по-бедни, разяснява той.

От Има Такъв Народ са безапелационни, че тази година ще приключи с финансов недостиг.

Пламен Данаилов, финансов специалист на партията, изясни, че имат безспорни подозрения, че приходната част на бюджета няма да се състои, написа Българска телеграфна агенция.

Изтупани от нафталина остарели оферти на Националната организация по приходите ни се показват като нови схеми, по които да се цялостни бюджетът, няма да се случи. Единствено ще се усили доста административната тежест за дребния и за междинния бизнес, разяснява специалистът. Ние сме „ за “ да има финансови разноски, само че да е ясно зад тях какви планове стоят, изясни Данаилов.

Искам да благопожелавам на българите новия бюджет, в който има повишение на налозите, сподели още Тошко Йорданов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР