“Има такъв народ” не искат експертен кабинетНа есенния хоризонт се

...
“Има такъв народ” не искат експертен кабинетНа есенния хоризонт се
Коментари Харесай

Политически игри в 7/8 такт

“Има подобен народ” не желаят експертен кабинет
На есенния небосвод се отличава преобладаващата фигура на президента

Като вероятни сътрудници уточни “Демократична България” и “Изправи се бг! Мутри вън”. Политическата аритметиката обаче демонстрира, че трите партии биха събрали не повече от 93-ма депутати.

Първият мандат за сформиране на държавно управление ще бъде връчен на най-голямата партия в Народното събрание ГЕРБ. При резултатите от вота, които през вчерашния ден към 19 часа посочваха, че ГЕРБ ще има 75 депутати, надали има формула по която да се сформира държавно управление с мандата на тази партия при обструкциите от всички останали обединения в Народно събрание.

Вторият мандат отива при втората политическа мощ в Народното събрание - “Има подобен народ”. По евентуално е Трифонов да върне мандата, в сравнение с да направи опит да образува безпринципна коалиция.

Прогнозите на политическите наблюдаващи са, че при предварителни избори шоуменът би взел още повече гласове. Няма по какъв начин да се образува и държавно управление с трети изследователски мандат, които президентът Румен Радев има право да връчи на партия по собствен избор.

При това състояние вотът от 4 април потегля към изправителен, а на есенния небосвод все по-ясно се отличава преобладаващата фигура на президента Румен Радев.

При неспособност да се сформира държавно управление след връчването на три поредни мандата президентът ще разпусне 45-ото Народно заседание и ще ръководи страната до осъществяване на нови парламентарни избори беше основния извод на политическите наблюдаващи, които следиха изборите за “Труд”.


Тайсън кючек
Негър не съм, нито бияч
мис Калифорния дори не съм я виждал
единствено че знай тайсън съм аз
девет секунди брой си и питай за какво

Припев
Седем-осем, и ще си паднала
седем-осем, и ще си легнала
седем-осем, лягай и брой си сама

Питай за какво Тайсън съм аз
но дръж се за нещо и крепко се хвани
фурия съм аз, цяла ламя
ау
мед ще ми носиш когато смъква те един път

Припев:(2х)
Седем-осем, и ще си паднала
седем-осем, и ще си легнала
лягай и брой си сама.
Целебната мощ на неравноделните тактове
Българските национални танци и песни съдържат неповторима магия. Те влияят върху българите по метод, по който не може да повлияе даже йогата. Ръченицата да вземем за пример (в размери 7/8 или 7/16) има доста значима функционалност - подтиква хипофизната жлеза, тъй като, когато я играем, cе отделя ендорфин, който е болкоуспокояващ и е 80 пъти по-силен от морфина.

Пайдушкото хоро (в размер 5/8) тонизира сърцето и лимфната система, също и зрението и оказва помощ при главоболие. То “работи” и в честотата на любовта.

Ганкиното хоро (в pазмер 11/16) лекува дебелото черво и хармонизира тимусната жлеза.

Елениното хоро (в размер 13/16) оказва помощ пpи пcиxически разстройства.

Дайчово, Черкезко, Варненско, Грънчарско - вcички те са в размер 9/8 и влияят за единното схващане.
Петруниното хоро (в размер 12/16) cтимyлиpа щитовидната жлеза, гърлото и извиква възприятие на съчувствие.
Тошко Йорданов, зам.-председател на Има Такъв Народ: С ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия коалиция няма да вършим


Ние сме ясни какво гоним, каква поддръжка ни би трябвало и с кои. От там нататък другото е нечиста сделка. С ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия коалиция няма да вършим. Това съобщи зам.-председателят на “Има подобен народ” Тошко Йорданов. “За нас е значимо да знаем каква е разликата ни с първите и третите, с цел да имаме изясненост по какъв начин ще действаме отсам нататък”, сподели още той. “Спокойно можем да кажем, че ГЕРБ няма да ръководят в тази си скица, която си бяха разцъкали. Изборите направиха една доста огромна крачка по посока на това българските жители да си отвоюват, да си вземат назад държавата”, уточни Тошко Йорданов. И заключи: “Една огромна част от съществуващия модел към този момент е в историята - Валери Симеонов, Веселин Марешки няма да са в Народното събрание. Този модел свърши”.
Корнелия Нинова, водач на БСППровалът и параноята


Параноята съставлява патологично надценяване на личния Аз-образ (представата на личността за себе си). Тя се преглежда като тип невроза, която се дължи на мощно развито възприятие за непълноценност, съпроводено с горделивост от реализирано. Този тип комплекс се свързва с това, че човек мечтае да взе участие в обстановки, в които той е най-хубавият. Подобни дейности разделят личността от действителните връзки. Параноикът е сложен за схващане. Преценките му са деформирани и променени. От видимо мнимо успокоение те бързо минават в интензивно и се стремят да преобладават над близките като се стремят да внушават своите оценки или отзиви. Параноикът крие в себе си неприязън, само че в това време показва ненавист и в доста случаи абсолютизъм. Това е предизвикано от патологичното надценяване над личната персона.
Думата произлиза от гръцки език и значи полуда.
Васил Божков, водач на “Българско лято: Ще желаеме оповестяване на изборите за недействителни


Бизнесменът Васил Божков благодари на всичките над 75 000 души, които са дали своят вот за партията му “Българско лято”, само че разгласи, че от групировката няма да признаят изборите. “Благодаря на всички дали своят вот за нас. Гласовете ви бяха откраднати. Не ни загатват, тъй като ги е боязън само от нас”, заяви Божков във фейсбук. “Не признаваме тези операции. Ще се борим до дъно да спрем лъжата. Ще желаеме оповестяване на изборите за недействителни”, безапелационен бе Васил Божков.
Бойко Борисов, водач на ГЕРБ: Ако имате 5% не можете да говорите от името на народа


Мили мои съперници, какво ще вършиме, в случай че симпатизантите на ГЕРБ ви подгонят като чакали?! Чувам изявления: “Важното е, че няма Борисов” - и без петел ще съмне! Но имате ли по-опитен от мен?! Някой, който да се е справил с 3 рецесии - финансово-икономическа, миграционна рецесия или пандемията в този момент? Няма да се справите, нямате експертиза, би трябвало да се учите - ние имаме голям капацитет! Аз ви предлагам мир - аз ви предлагам специалистите, да създадем за България до декември оптималните старания да тръгнем нагоре, тогава към този момент всичко е ясно.

Слушам, че тези по 4, 5 и 9% желали да вършат нещо анти-ГЕРБ и анти-Борисов. Направете го, само че единствено си спомнете какво стана с Орешарски.

Хайде да забележим дали можем да се обединим в името на страната. Досега казвате, че народът не ни желае, желае вас. Хубаво, само че 5%, 4% и 9% - ние имаме 25%. Дайте да изберем най-хубавото, което може да свърши работа.
Ако имате 5% не можете да говорите от името на народа. Казвахте, че народът не ни желае, само че ние имаме 25%.
Деница Сачева, лидер на листата на ГЕРБ в Добрич: Предстои да разберем кой какво влага в смисъла на думата „ дружно “


В идващите дни следва да разберем кой какво влага в смисъла на думата “заедно” и какъв брой мисли за страната и народа, а не за партията си. Въпреки идните сложни диалози, за нас ще е значимо вие, гласоподавателите, да не се почувствате излъгани и развиването да не стопира. Това е виновното политическо държание.
Мустафа Карадайъ, ръководител на Движение за права и свободи: Избирателите гласоподаваха за смяна


Българските гласоподаватели гласоподаваха за смяната на тези избори. Ние в Движение за права и свободи също заложихме на смяната още при съставянето на листите ни, а и в акцията. Така че нашата оценка е, че българските гласоподаватели избраха смяната, гласоподаваха за смяна.

Ние от четири години приказваме за нуждата от нормалност в политиката и за възобновяване на демокрацията.
Ивайло Мирчев, Демократична България: Никакви безпринципни обединения


Това, което обещахме преди изборите, това и ще осъществим. По никакъв метод няма да сме в коалиция с ГЕРБ, с Движение за права и свободи, с Българска социалистическа партия. Абсолютно нищо не се е трансформирало в нашата позиция.

Ние се борим против модела на ръководство сред ГЕРБ и Движение за права и свободи и няма никаква алтернатива да бъдем съдружен сътрудник или да си сътрудничим с ГЕРБ, Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия.

Ако не можем да осъществяваме съответни 12 точки и да се обединят оптимален брой партии към това, ще бъдем градивна съпротива на тези, които смятат, че могат да сформират държавно управление в бъдещия парламент. Никакви безпринципни обединения.
Арман Бабикян, “Изправи се! Мутри вън!”: Били сме очевидци на държавни управления на малцинството


Изпълнихме дилемите си - не виждам вид, в който Бойко Борисов да направи кабинет; патериците на Борисов са изблъскани; влязохме в Народното събрание.

Сложността на настоящия парламент идва не от броя на партиите, които ще влязат в него, а от мъдростта те да намерят най-малкото общо кратно, върху което да стъпят, с цел да може България да се върне към законността, свободата, демокрацията.

Били сме очевидци на държавни управления на малцинството. При предпочитание и при слагане на националните ползи над персоналните е допустимо...

Всеки би трябвало да направи избор - или да остане чист единствено в удобното обграждане на харесващите го и да не реализира промени, или да се наложи да понесе имиджови вреди, само че да свърши работа.

Няма гаранция, че едни предварителни избори ще възпроизведат различен резултат или по-лесен парламент, който да реализира консенсус за едно работещо реформаторско държавно управление.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР