Има такъв народ извадиха списък с фирмите, които ще получат

...
Има такъв народ извадиха списък с фирмите, които ще получат
Коментари Харесай

Има такъв народ извадиха на показ списък с фирмите по ПВУ

" ИТН " извадиха лист с компаниите, които ще получат пари по ПВУ и го показаха пред медиите в Партийния дом. Преди това и от трибуната групировката излезе с декларация и изчете " печелившите ".

Фирмите към този момент били класирани, а финансиране печелят огромни предприятия в енергетиката, разгласи националният представител Павела Митова, а по думите й всички " печеливши " са доближени на ПП/ДБ.

Правят котловина на зелен водород в региона на Мариците, предизвести Митова. Според нея също по този начин няма смисъл от " геотермални простотии ".

Наблюдава се заличаване на българската енергетика, разгласи тя при започване на пленарния ден от трибуната на Народно събрание и посочи, че Има Такъв Народ няма да гледат това заличаване безмълвно.

Енергийната система щяла да загуби способността си да балансира, а токът за бита ще нарастне, като шепа тарикати стават скорострелно милионери.

Още при разискването на вота на съмнение по тематика енергетика партията предупреждавала, че ще станем вносител на сила и данните в този момент потвърждавали тезата им. Отправихме доста предизвестия, посочи Митова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР