Има такъв народ е бил на абсолютно всички коалиционни срещи,

...
Има такъв народ е бил на абсолютно всички коалиционни срещи,
Коментари Харесай

Балабанов избухна: Истината боли!

" ИТН " е бил на безусловно всички съдружни срещи, на безусловно всички експертни препоръки. Партията е била част от инициаторската група за доста от тематиките, които са се обсъждали на препоръките. Това разяснява депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

" Истината боли, изключително когато се изрича свободно - през обществените мрежи. Ако четете сред редовете в поста на Слави Трифонов и потърсите обстоятелствата, които излага той, ще се убедите в истината, която е такава, каквато е. И във връзка с съответни персони като министри ", посочи той.

Депутатът попита риторично: " Кой сегашен вицепремиер е бил началник на политическия кабинет на министър през 2010 година от държавното управление на ГЕРБ? Кой депутат от " Продължаваме Промяната " в действителност беше член на младежкия ГЕРБ? ".

Балабанов се закани в обединението " ИТН " да останат същински до дъно. " Ще останем поредни в дейностите си. Когато има обстоятелства - ние ще ги споделяме. Призовавам на всеки да се поучава от грешките ", добави депутатът. 

По думите му логиката, когато са се събирали първоначално, е била да вървят против модела на ГЕРБ и да се трансформира статуквото.

Той упрекна министър Даниел Лорер, че " безогледно " е излъгал и е тръгнал с избрания и грозни нападки във връзка с поста на Трифонов, който показвал истината. " Нали вървяхме против съответния модел, когато се назначаваха родственици по министерствата. Какво се случва в този миг ", попита Балабанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР