„Има такъв народ“ дадоха заявка за участие в управлението и

...
„Има такъв народ“ дадоха заявка за участие в управлението и
Коментари Харесай

ИТН ще възражда морала в политиката, ДБ – справедливостта

„ ИТН “ дадоха поръчка за присъединяване в ръководството и за възобновление на високия морал и честността на народния представител.

Парламентарната група на Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо да бъде формирано държавно управление, а Народното събрание да работи през целия си мандат, заявява в обръщението си Любомир Каримански.

В тази зала бих желал да покажем сговор, благоприлично държание и усърдие, уместно на високия морал и честност на народния представител, прикани Любомир Каримански.

Тонът на Има Такъв Народ в 47-ото Народно събрания отчетливо се разграничава от говореното в предходните два Народното събрание. От партията обявиха подготвеност за кардинален разговор и взаимна работа. Според Каримански на обществото „ би трябвало да се предложи същинска и осезаема смяна, обвързвана с високи нравствени критерии и стандарти, без значение от политическата багра “.

Очаквано, като първи совй приоритет от „ Демократична България “ обави правосъдната промяна. Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов изиска и да се работи за събиране на конституционно болшинство за промяна в главния закон на страната. Особено ще се отнася до прокуратуата и Висшия правосъден съвет, сподели той. Депутатите към този момент са подготвени и показват общо мнение – че правосъдната промяна би трябвало да се случи, счита Иванов.

Като различен приоритет той уточни групата да способства оптимално за устойчиво болшинство в Народното събрание и за бъдещо държавно управление. Според Иванов има вяра за устойчиво болшинство, даже с цената на компромис.

И разгласи, че няма да бъде министър в идващ кабинет.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР