Има свалки, за които е ясно, че ще ви навреди

...
Има свалки, за които е ясно, че ще ви навреди
Коментари Харесай

8 типа с мъже, с които флиртувате… А не трябва!

Има свалки, за които е ясно, че ще ви навреди или най-малкото са загуба на време. Защо обаче са толкоз приятни?

Има връзки, които нямат бъдеще и това е ясно през цялото време, само че просто не можем да се откажем от тях. Точно тъй като са невъзможни тръпката е пъклен приятна!

Лошото е, че едвам сме готови за края, просто не можем да се спрем. Оставят ни комплицирани и с доза страдание, че отново сме се подвели по неверни вид. Затова по-добре запомнете – с идващите „ категории “ мъже по-добре да не се забърквате, колкото и да ви се желае.

Бившият
Може и да е първата ви разлъка, може и да е 100 и първата.
Този човек е бил значима част от живота ви, само че по една или друга причина всичко е завършило. Това не би трябвало да се подценява и не трябва да се опитваме да изтрием от живота си някой, който е бил специфичен в близкото минало. Затова може да се случи, че и двамата в някакъв миг може да се подхлъзнете и да се озовете един върху различен. Това обаче не е по никакъв начин добра концепция. Припомнете си за какво е завършила връзката и подготвени ли сте още веднъж да минете през същия непосилен път по-късно.

Мъжът, който не търси сериозна връзка
Всяка жена е имала алъш-вериш с подобен мъж най-малко за малко. Обикновено връзките се основават на секса и до такава степен! Този вид мъже пъклен доста ни притеглят – те са готини, занимателни и безспорна загадка. Когато се забъркваме с подобен мъж, сме наясно какъв е, само че всякога си мечтаем, че той ще се промени поради нас – тъкмо като в сюжет на сантиментален филм – той ще се появи на вратата с букет рози, осъзнал, че към този момент желае единствено вас. Не е невероятно да се случи, само че въпреки всичко по-добре не се забърквайте с подобен, изключително в случай че сте по-влюбчиви и след това може да го преживеете тежко.

Мъжът, който не ви притегля

От самото начало сте наясно, че нищо няма да излезе. Той не ви притегля задоволително, само че е благ, приятна компания, пада си по вас. Вие продължавате да излизате с него, само че не си представяте да сте интимни. Вътрешно си мислите, че и той е на същата вълна и в един миг просто ще си останете другари. Но за ваше положително и най-много – за негово, по-добре не си губете време и не заблуждавайте индивида насреща. Представете си по какъв начин бихте се почувствали на негово място – някой да ви мотае дълго време и най-после да каже – „ Искам да сме единствено другари! “


Мъжът, който ви търси измежду нощ

От него „ ни новина, ни кост “ до 2 през нощта, когато е решил, че желае приказен секс или, че вие сте дамата на живота му. Иска ви в този момент на мига! Ако такива връзки ви забавляват – няма да имате проблем, само че нищо друго няма да излезе от това.

Мъжът, който държите в близост поради вниманието, което демонстрира към вас
Всеки е имал по един почтен сладур, с който е прелестно, занимателно, той ни обсипва с внимание и похвали. И въпреки всичко не отговаряте на известията му, не го търсите въобще. А той непрекъснато ви търси, желае да сте удовлетворена и щастлива – толкоз е вдлъбнат, че не вижда, че просто ви харесва вниманието му и нищо повече. Не е почтено по отношение на него обаче да продължавате да излизате и да го заблуждавате, че нещо може да се получи.

Надеждният
Той е просто съвършен на хартия – благ, наподобява добре, има страхотна работа и ползи. Той е в обществения ви кръг. Има възприятие за комизъм и е душата на компанията. Изглежда като съвършената ви половинка, като мъж, който бихте показали на родителите си. Колкото и идеалнно да наподобява в профил обаче, нещо липсва – няма ги пеперудите в стомаха, няма в тръпката. Просто няма усеща, по тази причина е безсмислено да продължавате такава връзка. Накрая вие ще съжалявате!

Удобният
Ето него може да звъннете след няколко шота. Харесвате се, само че не напълно. Нямате нищо общо, само че въпреки всичко нещо ви притегля един към различен. Не влагате страсти в срещите си – единствено секс и развлечение. Тук няма по какъв начин да се зароди връзка, камо ли нещо по-сериозно. Освен в случай че ненадейно не се видите в друга светлина, която радикално да промени връзките ви. Но това също се случва рядко.

Мъжът, с който непрекъснато се отблъсквате и притегляте
Срещате се за съществени диалози, в които да изясните връзките си. И решавате, че е по-добре да не се виждате повече. Но на другия ден отново сте дружно. Нямате тъкмо връзка, само че не сте и изцяло свободни. Абсолютно комплицирани връзки! Просто има нещо, което ви притегля в този човек, макар че евентуално сте прекомерно разнообразни, с цел да имате бъдеще. Приемете обстоятелството, че би трябвало да го оставите и да продължите напред. Няма смисъл да се въртите в обаян кръг, от който в един миг излизането може да е тръврде мъчително.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР