Има сценарий правителството само да се свали - до този

...
Има сценарий правителството само да се свали - до този
Коментари Харесай

Прогноза на политолози за казуса ЧЕЗ: Правителство ще има, сделка не

Има сюжет държавното управление единствено да се смъкна - до този миг няма нито едни данни, че някой желае да смъкна държавното управление. Така политологът Кънчо Стойчев отговори в студиото на Българска национална телевизия на въпроса има ли сюжет за събаряне на държавното управление посредством проблема ЧЕЗ. На цялата обстановка има два метода да гледаме - като на покруса или на анекдот, изясни той.

" Няколко неща са ясни. Първото, което е, че или ще има договорка и няма да има държавно управление или противоположното - ще има държавно управление и няма да има договорка. Аз залагам на второто - държавното управление ще остане, само че договорка няма да има ", сподели Кънчо Стойчев.

По думите му държавното управление е влезнало в серпантина от кавги през първите два месеца от 2018 година.

Скандалът с ЧЕЗ е явен, установи проф. Михаил Константинов в предаването " Денят стартира ". Според него няма да има договорка с ЧЕЗ.

" В момента в България се случиха няколко неща и в случай че ръководещите не го схванат си отиват до дни. Първото май го схванаха - въпросната Конвенция макар че и там има извъртане. Същата история става тук - ние дори към този момент не обсъждаме дали е допустимо това прекачване и за какво стана то с пробиви в закона. Край - това прекачване народа не го желае ", разяснява пък проф. Михаил Константинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР