Има случки, които показват хората в съвсем различна светлина. Случки,

...
Има случки, които показват хората в съвсем различна светлина. Случки,
Коментари Харесай

Смелчага се хвърли в замръзнало езеро да спаси бедстващо куче

Има случки, които демонстрират хората в напълно друга светлина. Случки, които вадят на показ положителното у тях и потвърждават, че измежду нас съществуват човеци, подготвени да подценен себе си и да рискуват живота си, с цел да спасят друго живо създание.

Именно такава преживелица е била снимана край съветския град Сортавала, където мъж скочи в ледените води на езеро, с цел да избави живота на куче, хванато в капан измежду части лед.

На фрагментите, качени по-късно в съветската обществена мрежа VK, се вижда по какъв начин мъжът съумява да извади четириногото, което е пропаднало под леда.

Мъжът на име Павел, видял обезверените опити на кучето да излезе на повърхността и битката му на живот и гибел. Той незабавно се съблякъл по боксерки и тръгнал към дупката, през която животното било пропаднало във водата.

На фрагментите се вижда по какъв начин Павел хваща изнемощялото куче, издърпва го от ледения капан и съумява да го извади на брега.



Очевидци, събралите се да следят тази впечатляваща избавителна акция, настояват, че няколко пъти се обаждали на избавителен екип да пристигна, само че никой не пристигнал.

В клипа не се демонстрира каква е ориста на кучето, само че съгласно един от мненията, оповестен под видеото, то е било видяно да се разхожда наоколо до бившето локално кино "Dawn " и изглеждало добре.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР