Има случаи, когато е трудно да се определи основният проблем

...
Има случаи, когато е трудно да се определи основният проблем
Коментари Харесай

Ето какво трябва да знаем преди да си направим домашна маска за лице

Има случаи, когато е мъчно да се дефинира главният проблем на кожата и момичето стартира да се лута сред другите типове маски - витаминозни, за поддържане и възобновяване. Ами в случай че има потребност от всеки от тези типове? Вземете супер хидратиращата маска. Ако кожата е суха, другите съставни елементи няма да поправят обстановката. Освен това е допустимо когато подобрите хидратацията на кожата си, и другите проблеми ще спрат да ви тормозят.

За да извършите резултата на маската по-добър, приложете я върху чисто лице, когато порите са отворени. Разбира се, лицето би трябвало да се почиства с гел или почистващ препарат за лице. Освен това приложете маската освен на лицето, само че и на кожата на врата, както и на деколтето. Това ще помогне за удължаването на младостта.

Много значим съвет за тези, които употребяват глинени маски: не чакайте, до момента в който маската стегне до коричка. Такива маски би трябвало да се измият незабавно щом стартират да изсъхват, в противоположен случай съществува риск продуктът да издърпа от кожата освен непотребната лой, само че и нужната влага.

Помнете още едно значимо предписание: не може да се задържи една маска на лицето повече от 20 минути. Това освен е безсмислено, само че и по този метод се основава спомагателен товар върху кожата./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР