Има шанс Apple да смени логото, което стои на гърба

...
Има шанс Apple да смени логото, което стои на гърба
Коментари Харесай

Класическото лого на Apple може да се завърне с новите iPhone устройства

Има късмет Apple да смени логото, което стои на гърба на iPhone. Според нов слух, компанията работи върху новите модели с концепцията върху тях да се завърне класическото цветно лого. Информацията бива публикувана от Macrumors.

От както iPhone бе основан, важи и за други устройства преди този момент, Apple слага едноцветна лъскава версия на логото си върху новите артикули. Отхапаната ябълка се трансформира в автограф върху всеки от новите им телефони.

Сега наподобява се обмисля стартирането на версия на новия телефон, която да употребява известното лого с 6 цвята, което е красило Apple десетилетия. Формата на ябълката е същата, само че вътре в нея има разноцветни ленти.

От Macrumors споделят информацията с лек песимизъм, единствено тъй като източникът им има положителни връзки в Apple и промишлеността като цяло. Отбелязват, че за в този момент други източници не разполагат с такава информация.

Немислимо е цветната ябълка да пропусне да се появи и върху някои от компютрите на Apple. Първият Macintosh от 1984-та носи това лого, както и много други компютри на компанията.



Цветната графика не се употребява публично върху продуктите от над 20 години, само че все пак Apple уважава цветовата композиция. Apple Park получи тематична украса при честването на формалното отваряне на новата централа на компанията. Бяха оцветени стълби, пътеки, чаши, арка на сцената. Действието е и в чест на Стив Джобс.



Джони Айв също счита, че цветовете на дъгата в логото доста добре резонират с някои от полезностите на компанията. Според него логото е и естетически издържано от позиция на дизайна си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР