Има сериозна заплаха за мира в региона и НАТО предприема

...
Има сериозна заплаха за мира в региона и НАТО предприема
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Да не пърхаме като деца пред всяка дума на Русия

" Има сериозна опасност за мира в района и НАТО подхваща съответни ограничения. Българските политически и военни органи вземат участие в този развой. Ще бъдем дейни. Проблем е в това, че поради недофинансиране на защитата ни у нас ще влизат непознати самолети и евентуално ще би трябвало да се разполагат още непознати войски, които да ни пазят. Това е ситуацията, за жалост ". Това сподели някогашният боен министър Бойко Ноев в предаването " Още от деня " в ефира на Българска национална телевизия.

" Не би трябвало да пърхаме като едни младежи и деца на всяка дума, която се споделя от страна на Русия. Първите мъже в страната се държат като деца. Сякаш са им дали нови играчки и не знаят какво да вършат. Час по-скоро би трябвало да се постави завършек на това ", разяснява още Ноев, който от 1993 година е шеф на Центъра за подготовка на фрагменти по националната към Министерството на защитата.
Министерство на защитата към Русия: България сама взема решение за своята външна политика
България е суверенна страна, която сама взема решение по какъв начин да дефинира и осъществя своята вътрешна и външна политика, каква да бъде линията й...
Прочети повече
Според Ноев " всичко е в главата на Владимир Путин ". " И това той да реши дали готвените финансови наказания, които биха засегнали околните му олигарси и разбойници, които окрадоха страната, ще са задоволително възспиращи за една нова земя, която би могъл да окупира ", сподели още Ноев.

" Чух и стратега от Банкя, който подлага на критика държавните мъже, че никой не се е изказал. Човекът от Банкя рисуваше хъбчета по салфетките и сподели, че избира в Черно море да плуват дюшеци и яхти. Сега той ще ме учи каква е опасността от Русия. Ами той вкара Русия в България. Да не дава ум за геополитика и тактики ", сподели още Бойко Ноев.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР